Prettig

Altijd goede levering Fijne acties

Efficient

Alle bestaande ebooks kan ik vinden Kopen kan enkel met mijn oude Mac ; anders krijg ik de boeken niet op mijn ereader opgeslagen, maar is ok Goed aanbod !

Grote keuze, aantrekkelijke aanbiedingen

Snel, en duidelijk

Mijn nummer één voor een eBook

Nooit problemen, werkt fijn.

Supersnel én …bijna altijd beschikbaar

Ik neem graag boeken via uw site. Als gezegd: goed aanbod en prima service

leuke site, met veel voordelen

Kijk altijd of jullie een mooie aanbieding hebben. Heb dus al veel e-boeken gekocht.

Zeer goede prijs kwaliteit verhouding

Als ik een boek zie kan je het in een paar minuten lezen.

Even zoeken

Even zoeken hoe een gekocht boek op mijn Kobo reader te krijgen, maar uiteindelijk gelukt.

Ruime keuze en leuke aanbiedingen !

Ruime keuze en leuke aanbiedingen !

Goede boeken met interessante aanbiedingen!

Heb vele boeken besteld en lees geaag de reviews van andere boeken

Prima site.

eBook is een prima site om e-boeken te kopen. Ruime keus, gebruiksvriendelijk en redelijke prijzen. Acties zijn heel goed.

Ik koop graag en alleen maar bij ebook

Prima, snel, mooie lijst met boeken.

Zie hierboven.

leuke boeken voor een mooie prijs

vooral de dinsdagdeal en de weekenddeal vind ik leuk. Verder ook mooie boeken voor soms zalige prijsjes

Komt altijd goed

Veel keus, vaak mooie aanbiedingen

Geweldige site, prima boeken!

Zeer tevreden met ebook.nl. Het up-to-date aanbod en de ruime keuze.

Precies zoals het hoort!

- Zonder allerlei dwingende poespas; zonder "Kobo-achtige beveiliging" van eBook.nl; zonder die irritante noodzakelijke omzetting naar een gewoon ePub-bestand; zonder ook híér weer een (natúúrlijk weer commerciële) vinger in de pap te willen hebben. - Geen z.g. 'beschadigd' bestand dat door Sigil moet worden opgeknapt. - Een gemakkelijke bestelprocedure uit een prima aanbod. Heerlijk!

Altijd snel reactie als er iets is.

99 van de 100 keer gaat alles goed. Die ene keer dat er iets is krijg je snel reactie.

Geweldige service

Als iets misgaat en men contact zoekt wordt het snel opgelost

Prima aanbod, goede samenvattingen en snel systeem

Zie boven

Heb al tientallen boeken gedownload en dit tot nog toe zonder klachten.

een goede leespartner

Altijd de nieuwste boeken, makkelijke website, downloads gaan altijd goed en. de kortingen en deals zijn ook prima. Prima Organisatie

Fijne ervaring

Er is een groot aanbod van boeken, scherpe prijzen en het overzetten op een e reader is erg gemakkelijk.

Gemakkelijk gevonden en gemakkelijk gedownload

Vlugge en correcte leveringen

Interessante aanbiedingen van e boeken.

Hogerwerf 17

4704 RV Roosendaal