Goede boeken met interessante aanbiedingen!

Heb vele boeken besteld en lees geaag de reviews van andere boeken

Prima site.

eBook is een prima site om e-boeken te kopen. Ruime keus, gebruiksvriendelijk en redelijke prijzen. Acties zijn heel goed.

Ik koop graag en alleen maar bij ebook

Prima, snel, mooie lijst met boeken.

Zie hierboven.

leuke boeken voor een mooie prijs

vooral de dinsdagdeal en de weekenddeal vind ik leuk. Verder ook mooie boeken voor soms zalige prijsjes

Komt altijd goed

Veel keus, vaak mooie aanbiedingen

Geweldige site, prima boeken!

Zeer tevreden met ebook.nl. Het up-to-date aanbod en de ruime keuze.

Precies zoals het hoort!

- Zonder allerlei dwingende poespas; zonder "Kobo-achtige beveiliging" van eBook.nl; zonder die irritante noodzakelijke omzetting naar een gewoon ePub-bestand; zonder ook híér weer een (natúúrlijk weer commerciële) vinger in de pap te willen hebben. - Geen z.g. 'beschadigd' bestand dat door Sigil moet worden opgeknapt. - Een gemakkelijke bestelprocedure uit een prima aanbod. Heerlijk!

Altijd snel reactie als er iets is.

99 van de 100 keer gaat alles goed. Die ene keer dat er iets is krijg je snel reactie.

Geweldige service

Als iets misgaat en men contact zoekt wordt het snel opgelost

Prima aanbod, goede samenvattingen en snel systeem

Zie boven

Heb al tientallen boeken gedownload en dit tot nog toe zonder klachten.

een goede leespartner

Altijd de nieuwste boeken, makkelijke website, downloads gaan altijd goed en. de kortingen en deals zijn ook prima. Prima Organisatie

Fijne ervaring

Er is een groot aanbod van boeken, scherpe prijzen en het overzetten op een e reader is erg gemakkelijk.

Gemakkelijk gevonden en gemakkelijk gedownload

Vlugge en correcte leveringen

Interessante aanbiedingen van e boeken.

Mag het ook in één woord: PRIMA

Ik koop mij Eboeken zelden elders. Dat zegt denk ik genoeg

Een fijne plek om eboeken te vinden

na de aankoop de boeken naar het archief en gelijk terug te vinden. In plaats van dat alles op een plek blijft staan, kan je de reeds gedownloade en/of gelezen boeken archiveren.

Fijne boeken site.

De dinsdag en weekend deals vind ik geweldig. Mogen wel meer thrillers zijn.

Gebruiksvriendelijke, betrouwbare webshop.

Ik vind altijd vlot de ebooks die ik zoek. Er wordt heel vaak korting gegeven, ook regelmatig op nieuwe ebooks. De link naar acties vanuit de nieuswbrief is erg handig.

Erg tevreden over de nieuwsbrief, altijd direct op de hoogte van alle acties!

Ebook.nl heeft een fijne overzichtelijke website. Door de nieuwsbrief die ik ontvang ben ik altijd direct op de hoogte van alle aanbiedingen.

Overzichtelijke webshop en goede acties

Ik koop hier al jaren. Ik vind het een overzichtelijke webshop met goede acties. Ook heel fijn dat je meteen kunt gaan lezen en dat het niet uitmaakt wat voor ereader of ander device je hebt.

Hogerwerf 17

4704 RV Roosendaal