Perfecte service

Al onze online bestellingen was- en schoonmaakmiddelen worden door Davo netjes en op duurzame wijze ingepakt. (Gebruikte dozen worden versnipperd en als vulmateriaal gebruikt.) Ik kan mijn klanten beloven dat bestellingen die voor 21.30u 's avonds gedaan worden, diezelfde (werk)dag nog verzonden worden. In reviews van mijn klanten wordt dan ook regelmatig benoemd dat de bezorging zo vlot was. De korte lijntjes met de medewerkers van de klantenservice zijn erg prettig. Telefoontjes of mails worden snel, vriendelijk én adequaat opgepakt; vragen en verzoeken worden meteen opgepakt. Ook wordt er zeer proactief gewerkt door hen, waardoor retouren, beschadigde pakketjes en andere zaken gecommuniceerd en opgelost worden. Voor ons als Senzora is Davo een onmisbare schakel geworden voor alle online bestellingen van onze klanten. We kunnen er altijd van op aan dat pakketjes netjes en snel worden verzonden.

Fijne samenwerking en korte lijntjes

Ons product bestaat uit meerdere onderdelen en vraagt daardoor om een complex orderpicksysteem. Samen met Davo hebben we een overzichtelijk en efficiënt orderpickproces ingericht, waardoor we na een jaar vrijwel foutloos werken. De samenwerking verloopt prettig dankzij de korte lijnen met zowel onze accountmanager als de werkvloer. Kortom: wij zijn zeer tevreden over Davo.

Al 10 jaar een betrouwbare partner met korte lijnen en echte betrokkenheid

Davo is al ruim 10 jaar onze logistiek partner voor verfbestelsite.nl, theCoatingshop.nl en theCoatingshop.de. Het is een betrouwbare partij zonder gedoe, die echt meedenkt en net dat stapje extra zet. Het maatwerk dat ze voor ons leveren is uniek. Ze werken desnoods door tot 23:00 uur zodat alle bestellingen tot 21:30 uur nog dezelfde dag verzonden worden. Korte lijnen, persoonlijk contact en afspraken worden gewoon nagekomen. Absolute aanrader.

Fantastisch bedrijf, volledige ontzorging van onze fulfilment

Wij werken nu bijna 4 jaar met Davo en zijn supertevreden. Het systeem werkt perfect en als er eens iets is, word je heel snel en prettig geholpen. Als je je eigen bedrijf verder wil helpen, bewijs je jezelf (en je klanten) een grote dienst door met Davo in zee te gaan.

Nering Bögelweg 123

7418 HJ Deventer

Over Davo Fulfilment Services

DAVO Fulfilment Services ontzorgt u volledig op het gebied van opslag en verzending. Uw producten liggen veilig in ons magazijn en worden foutloos (99,8 %) en netjes verzonden. We bieden vriendelijke klantenservice voor een optimale klantbeleving. Terwijl wij uw logistiek beheren, kunt u zich richten op uw omzetgroei.