Mooie haken, precies volgens beschrijving
Netjes op tijd geleverd kwaliteit als vanouds top
Helemaal goed kijk vaker op jullie site
Goed en snel geleverd
Bestelling kwam snel binnen, alles was in orde en ik kreeg er zelfs een klein cadeautje bij!
Mooie catalogus , goede webshop, snelle service.
Snel en correcte levering.
Goede webshop met een uitgebreid assortiment en snelle levering.
netjes vlot geleverd, wat ik besteld had.
Ik heb nog geen zaden ontvangen
Prima geregeld, nu nog afwachten of alles opkomt.
De bezorger kwam zo door de siertuin lopen in plaats Van over de stoep
De zaden moet ik nog afwachten want deze moeten in de grond Wat ik jammer vind is dat als je op internet 5 minuten na je eerste bestelling nog een bestelling plaatst hierover gewoon verzendkosten in rekening gebracht wordt Verders een makkelijke en gebruiksvriendelijke site
keurig op de tijd en ook nog een leuke verrassing
Goed en snel geholpen, dank voor de attentie!
Alles zoals verwacht
Mooie producten snel geleverd
top
Er zijn producten van een ander merk als die ik bestelde geleverd. Ik bestelde alles oranjeband zaden voor veel geld, en kreeg enkele oranjeband en meerdere Guzzi�s zaden.
zeer goed geregeld
Website is overzichtelijk en bestellen ging makelijk. Snelle levering en alles netjes op tijd geleverd.
.ok�
Really fast shipping and good products