altijd goede service en bij problemen goede oplossingen
E.e.a. netjes en snel geleverd.
Goede prijs- kwaliteit verhouding en snel bezorgd.
Zeer vlotte levering Toegevoegde informatie en zakje bloemenzaak. En de prijs van mijn artikel??
Duidelijk
Correcte behandeling van mijn bestelling, stipt op tijd geleverd, mooi geschenkje als verrassing, gewoon (quasi) perfect. Omdat het altijd beter kan, maar ik weet niet hoe: 9,9 op 10 Proficiat en het is aangenaam met u te werken!
Wederom duidelijk en snelle levering.
Next day delivery, good prices and good customer service
Duidelijke site en snel geleverd
Snelle levering en een extra attentie
kan niet beter
Snelle levering ondanks aangekondigde drukte , en een leuke verrassing in de vorm van een zakje bijenmengsel.
Goed verzorgde levering
Nette site, snel en netjes geleverd.
Alles goed geleverd en een zeer vriendelijke e-mail op mijn vraag.
Duidelijke website, ruim aanbod, snelle verzending.
goede kwaliteit en snelle levering
snel en mooi verpakt geleverd en altijd wat extra er bij
De eenvoud van de site !
Had vergeten iets in te vullen werd snel terug gekoppelt naar mij. Super geregeld. ??
bestellijst klaar maken. levertijden aardappelen beter vermelden, nu word weergegeven niet leverbaar misschien is het mogelijk om weer te geven waarschijnlijk leverbaar vanaf.....datum ( nu niet besteld en worden de poters elders gekocht.
Ik vind prima winkel !
Snelle en goede levering.
snel en in top verpakking