Eerste zending was een zakje zaad kapot. Ik heb dat gemeld bij jullie, kreeg per ommegaande meteen een nieuw zakje. Echt heel fijn zo!

• Service

Klantvriendelijk, mooi product, nog geen ervaring met de zaden maar heb er alle vertrouwen in.

• Service

de producten kan ik momenteel niet beoordelen...Kan uiteraard maar gebeuren na het zaaien. Maar ik vertrouw erop dat alles, zoals ieder jaar trouwens, van prima kwaliteit zal zijn.

Snelle levering, goede omschrijving van producten, alles op orde

Snelle levering, goede omschrijving van producten, alles op orde

• Service

Een duidelijke thermometer om op het raam te plakken, alleen bleken de plakkers geen plaksel te hebben. Hoe moet de thermometer dan op het raam bevestigd worden? Ik heb van jullie een nieuwe thermometer gekregen. Bedankt voor de goede service!

• Service

Producten snel geleverd en netjes en zorgvuldig ingepakt.

Producten snel geleverd en netjes en zorgvuldig ingepakt. Ik zal hier zeker nog een keer bestellen.

Snelle correcte levering.

Snelle correcte levering.

uitstekend

uitstekend

• Service

I love their products and they also deliver super fast.

I love their products and they also deliver super fast. Thank you!!

Snelle levering en compleet

Snelle levering en compleet

Goede snelle levering!

Goede snelle levering! 8

• Service

Nadat het team wist dat we de zakjes met zaden direct nodig hadden werd het ook meteen verzonden via een andere koeriersdienst dan de post. De volgende dag al in huis waarvoor nogmaals dank!

• Service

Voor het eerst een bestelling geplaatst. De zadengids ziet er zeer professioneel uit, alleen het zoeken naar de gewenste zaden kan wat mij betreft wat beter. Bijvoorbeeld door een alfabetische inhoudsopgave van de gewenste zaden. Zoekt nu lastig. Verder wordt er een gewichtindicatie gegeven maar ook in sommige gevallen een aantal zaden. Dat vind ik duidelijker. Maar verder helemaal goed hoor!

Ieder jaar al tip top in orde

Ieder jaar al tip top in orde

• Service

snelle en goede levering.

snelle en goede levering.

• Service

Netjes en goed verpakt. Snel verzonden.

Netjes en goed verpakt. Snel verzonden. Producten zien er mooi uit.

Snelle levering fijn contact

Snelle levering fijn contact

prima oplossing bij een niet op voorraad zijnde besteld artikel

prima oplossing bij een niet op voorraad zijnde besteld artikel

• Service

mijn zadenbestelling is ondanks de coronaellende snel en correct bij mij afgeleverd! Compliment!

• Service

Online bestellen ging niet helemaal goed maar de afhandeling en levering was uitstekend.

Levering naar wens

Levering naar wens

Alles goed nu wachten op nalevering in januari

Alles goed nu wachten op nalevering in januari

• Service

Goederen die ik s avonds had besteld, werden 2 dagen later vroeg in de ochtend bezorgd. Helemaal geweldig, vooral in deze drukke tijd.

Prima communicatie

Prima communicatie