Snelle levering en makkelijk in elkaar te zetten
Altijd goed
Alles ging naar wens geen problemen
De snelheid waarmee de zaden in huis waren
Snel geleverd en nog wat bloemzaadjes als bedankje extra
Tevreden over de snelle afhandeling. Verbeterpunt: Pootaardappelen zijn per kilo verkrijgbaar, in het verleden kon dat ook per 250 gram dit zou ik graag terug zien.
Goede producten en snelle service
Snelle service, goed product
Zeer correcte levering, prima prijs kwaliteit verhouding! Echte aanrader!!
Prima materiaal voor een juiste prijs.
Het snelle bezorgen
Bij DeZaden een ruime sortering goede kwaliteit zaden. En snelle levering.
Alles naar wens
vlot geleverd , alleen de bezorger kwam dag later als eerst aangegeven
Snelle afwikkeling , alleen jammer dat GLS weer zo traag werkt/ bezorgt
Snelle, juiste levering. Codering site en folder soms niet gelijk.
Het vertrouwen op rekening, vooral bij eerste bestelling
????
ik had augurken capri gevraagt ze staan in boekje maar ik kreeg profi vindt ik niet oky
Snelle levering nog leuk extraatje erbij gekregen. Nu hopen dat de zaden goed gaan kiemen
De site is gebruiksvriendelijk, bestellingen makkelijk te plaatsen. Levering uitstekend, deugdelijke verpakking van de bestelling.
prima en snelle levering :)
Overzichtelijke site, ruim aanbod en snelle levering