Omdat ik geen catalogus had heb ik het zaad online besteld, op de site staan bepaalde producten niet maar nu ik een catalogus heb zie ik dat ze wel degelijk leverbaar zijn.
Snelle levering. En goede communicatie!
Wat een prachtig mooi pakket. Alles prima. Bedankt voor het leuke zaden zakje met bloemen.
Niets ,want voor ik mijn laptop had afgesloten was de bestelling al binnen.
De site is overzichtelijk. Alles staat goed beschreven. En alles is netjes verpakt.
Het gratis abonnement bij een bestelling met een waarde hoger dan �60 op "de tuin op tafel" op een betere manier in de bestellijst verwerken.
Snelle levering. U9tgebreid assortiment.
Snelle levering. Perfect!
Het zaai seizoen is natuurlijk nog niet begonnen en over de kwaliteit van de zaadjes kan ik dan ook nog niets zeggen, maar bestellen verloopt makkelijk, snelle levering en er zit altijd een leuk aardigheidje bij in de vorm van bloemenzaadjes. En ik ben echt dol op jullie catalogus!
De leveringssnelheid
Zeer snelle levering
snelle bezorging en goed verpakt
Ik vond de beschrijving met de kweekbak voor de champignons zekers als je dat nog nooit gedaan hebt jammer ik hoop dat ik het goed gedaan heb.
Snelle levering en prima kwaliteit. stuurt wat het belooft
Klavertje vier en zakje zaden besteld voor het plantendoolhof van mijn zoontje, en nog twee extra zakjes zaden gekregen. Leuk! Snelle levering. Niks op aan te merken
Alles is netjes bezorgd en kreeg nog een cadeautje ook
Snel geleverd!
Zeer goede service en snelle levering. Reageren snel op email, telefonisch goed te bereiken.
Snel geleverd en precies volgens omshrijving
Heel goed contact met vriendelijke dame. Toen de bestelling niet volledig geleverd kon worden werd er een goede oplossing gezocht. Heel goed geholpen dus.
Makkelijk bestellen en goede levering
altijd goede zaden geleverd
de zaden zijn van een goed merk, daar heb ik goeie resultaten mee