Snelle verzending!
Wij hebben geen commentaar
De Zaden heeft een zeer groot asortiment en goede serves .
Zeer snelle levering
Alles netjes en op tijd geleverd. Een mogelijkheid voor grotere verpakkingen zou voor mij wel fijn zijn. V.b. nou heb ik 25x100gr bonenzaad besteld. Was makkelijk als dat bijv. 2x 1 kg en 1x 0,5kg was, of 5x 0,5kg... Verder niks te klagen :)
Ik was erg blij dat de bloempotjes die ik besteld had heel waren bij aankomst.
Verzending was snel en goed dat de leverdatum aangepast kon worden. Verpakking was goed. Helaas was het product van mindere kwaliteit dan gehoopt. De potjes waren prima maar de deksels draaien slecht en het houder rekje is te klein bemeten voor de potjes. Het past net niet lekker, jammer.
Goede service nadat, in eerste instantie, maar een deel van mijn bestelling was aangekomen. Ik ben vriendelijk en hulpvaardig te woord gestaan. Er werd een snelle en adequate oplossing geboden.
Als bedrijf doet de Zaden het goed alleen de keuze van bezorging valt wel wat af te dingen
Alles klopte
Snelle bezorging, goede website.
Erg goede service.
Nette levering
Mijn pakketje zou afgelopen woensdag 30 november al bezorgd worden, maar dat wordt steeds uitgesteld. Nu wordt het maandag 5 december bezorgd, vertellen ze bij GLS...
Alles prima geregeld en verzonden.
Goed geregeld
Snelle behandeling bestelling en snelle levering, was super. We hadden winterhoezen nodig voor tropische planten en die zijn al ingepakt.
Snelle en correcte bezorging vd bestelling. Hartelijk welkom met bloemenzaden als welkomstcadeautje. Heel leuk. De kwaliteit vd bestelde/geleverde zaden moet natuurlijk nog blijken. De kwaliteit van de geleverde (winter)-plantknoflook was slecht. 3 zakjes besteld, per zakje 5 bolletjes. Ieder bolletje had wel zachte of licht rotte tenen, vari�rend van enkele tot (bij 1 bolletje) bijna helemaal. Heb alle slechte weggegooid.Had bij ontvangst beoordelingsverzoek nog 1 bolletje over: zie foto voor de slechte tenen daarvan. Had er geen werk van gemaakt. Ventileer het nu bij deze toch in uw beoordelingsverzoek
Duidelijke website en zeer snelle en correcte levering.
ik vond het goed ingepakt en leuk dat er een cadeau bij zat
Snel en goed verpakt verzonden
Snelle levering en concurerende prijzen
beter niet kan Het