Snelle levering, goede prijs.
Snel, adequaat, vriendelijk
kwaliteit
voor mij helemaal niets het correct en goed afgewerkt.
De website is top. Hoe het wordt verpakt is ook top. Alleen �rg jammer hoe het verzonden wordt. GLS liet ons 2 dagen langer wachten.
Fijne website, snel verzonden
Tijdig geleverd en netjes ingepakt!
Veel keuze en snelle bezorging.
Prima knoflook tenen
correcte en snelle service
Product ziet er goed uit. Passend verpakt. Leuk dat er 2 zakjes bloemenzaak bij zat.
snelle levering en leuke voorkant van het zakje
Snelle levering. Prima.
Prettige site en snel geleverd
Mocht het zo zijn dat dit uw bedoeling was, ik heb geen bloemen mengsel besteld maar wel ontvangen. Pakketje was goed verpakt en op tijd afgeleverd. Dankjewel.
Knoflook redelijk tevreden. Ik hoopte op grotere tenen dan ik in de supermarkt kan kopen. Ik had er meer dan verwacht, maar meer dan de helft erg klein. Verder heb ik vetplantzaadjes besteld en gekregen. Ze waren heel goed verpakt. Ik heb ze heel voorzichtig uitgepakt. Het waren er misschien vijf! Bijna onzichtbaar. Dan staat er bij zeer dun zaaien! Dat lukte wel, maar ik betwijfel of de zaadjes in de pot terecht gekomen zijn. Zo klein en zo weinig! Ik wacht af.
Snelle verzending. En goed verpakt.
Was flabbergasted to see a packet of seeds for the insects and a generous box of spinach seeds. Buiten gewoon leuk.
Fijn bedrijf met geweldige producten. Die ook nog supersnel worden geleverd.
Snelle service en hele goede uitleg op de website met tips.
Goed product, snel geleverd. Prima!
snelle levering en goed verzorgd.
zeer competetieve prijs,snelle levering,kiemkracht van de zaden valt nog af te wachten,maar met phaecelia heb ik dat nog nooit weten fout gaan,dus dat zal nu ook wel niet.
De bestelling verloopt perfect. De levertermijn is sneller dan de website belooft. Een leuk geschenkje erbovenop. In deze tijden zou je voor minder al gelukkig worden. En de prijzen, in vergelijking met Belgi�,... geef mij maar deZaden.nl Een klein tipje?? De BTW tarief is 9 %. Aangezien u zeker bent dat de bestelling in Belgi� geleverd wordt, aangezien u zelf voor het transport zorgt, de BTW in Belgi� is 6 %. Detail, maar misschien een tip???