Tevreden
product is goed - verzendkosten kunnen wellicht lager bij post per envelop
Correcte en snelle levering.
SNELLE LEVERING EN EEN ATTENTIE IN DE DOOS!
Snel bezorgd en goed verpakt. Leuk dat er ook een magazine bij zit met tips!
Snelle nette levering.
De plantjes zien er goed uit ik heb ze gepland en ze zijn ok�.
Groente, kiemzaden gekocht en een kiembakje en pootaardappelen. Alles was netjes ingepakt en ontvangen. De zaden van de komkommer en tomaten zijn al binnen 5 dagen uitgekomen (in propogator). Ik ben tevreden! (Alleen GLS verzending was 1 dag later dan aangekondigd)
Super snelle levering! Site is overzichtelijk en navigeren het makkelijker!
Netjes aangekomen
Snelle service, degelijke verpakking, ik hou nog 1 ster in beraad omdat ik het opkomen van de plantjes wil afwachten!
De bezorging in Frankrijk ging niet helemaal zoals afgesproken, maar dat is een bekend probleem hier en over het product kan ik nog niets zeggen totdat ik het heb gebruikt. De bestelling ging aan de Nederlandse kant prima. Kweekzakken voor aardappelen. Zien er erg mooi uit.
Snel bezorgd� en al gezaaid! Afwachten of ze opkomen�
Snelle service. Goed verpakt
Goede service vriendelijke mensen
bedankt prima aangekomen
Goede service en persoonlijke benadering. Topkwaliteit producten
Snelle en complete Levering met een extraatje als bedankje.
Zeer vlotte levering, alles dik in orde!
Snel en makkelijk besteld, goede prijs en snel verzonden en ontvangen.
Gewoon prima
Klantvriendelijk
De zakjes zaten keurig verpakt en werdennog eerder geleverd dan ik verwachtte. Tsja... en of het goede zaden zijn, dat weten we pas over een paar maanden ;-)