hadden problemen met online bestellen .Dit is netjes door De Zaden opgelost.
Snel en ongecompliciert
Top bedrijf ik bestel er al jaren zaad en altijd zeer tevreden
Ziet er goed uit.
Snelle levering, veel info over de inhoud, mooie catalogus
Zaden op tijd afgeleverd. Zat keurig verpakt.
Snel fijn geregeld
Erg hulpvaardig!
Verzending duurt altijd enkele dagen maar verloopt verder altijd prima. Ook goede service.
Beoordelen kan ik de producten eerst wanneer deze gekiemd zijn. Zij waren wel snel daar en alles was aanwezig.
De correcte afhandeling en de bijgesloten verrassing.
Snelle en correcte levering
ruime keuze, snelle correcte levering.
Keurig verpakt, en heel leuk een zakje zonnebloem zaad erbij met een mooie catalogus! Heel leuk om uit te pakken
De bestelling was zeer snel binnen met nog een extra kadootje (zakje zonnebloemzaadjes) :-) Leuke verrassing!
Prima service, snelle reactie op vragen via de mail. Keurige levering.
Ich bin sehr zufrieden, schnelle Lieferung, alles prima
Veel keus, snel geleverd en zelfs nog een bonuszakje zaadjes erbij!
Veel keus, snel geleverd
De snelle levering van de groente zaden en planten
Leuke en snelle levering. Bedankt voor de attentie.
Snelle levering en een leuk presentje ??
De zaden zullen best goed zijn maar de bezorging van Gls was bijzonder slecht! Na diverse telefoontjes a 1� is nu eindelijk het pakje op de juiste plaats.
Vriendelijk en behulpzaam aan de telefoon.