Prachtige actie Goede levering
Snelle levering goed verpakt top
uitstekende zaak
Snelle bezorging
Vlotte service
Mooie actie voor het goede doel
Weinig, goede service, mooie planten. Volgende bestelling zit nog in de pen...
snel en efficient
Bestelling was op tijd en compleet met een extra zakje zaden.
Duidelijke en overzichtelijke online shop, vlotte levering, mooi cadeautje erbij (bedankt!).
De opbrengst van de verkoop van alle zonnebloemzaden voor Oekra�ne: Jullie actie is top. Met liefde besteld????????
Snelle en supercorrecte verzorging.
Mooie actie van de opbrengst van de verkoop van zonnebloemzaden voor Oekra�ne
keurige snelle verzending
Dat de opbrengst voor Oekra�ne is.
Levering prima. Zaden zelf moet afwachten.
Erg klantvriendelijk. Duidelijke website, snelle verzending.
Snelle correcte levering.
De actie van De zaden om de inkomsten van de verkoop van de zonnebloemzaden te doneren aan de vluchtelingen van Oekra�ne gaf voor ons de doorslag om te bestellen. Een eerste kennismaking. De zaden zijn nog niet geplant maar er van uitgaande dat de tuin straks voor prachtige zonnebloemen staat betekent dat wij terugkomen bij dit bedrijf. Een mooi gebaar.
Snel en goed geleverd
snel ontvangen
Ondanks de voorjaarsdrukte was de bestelling er binnen 3 dagen! Perfect
Bestelling was niet goed geleverd, maar naar een email van mij , kreeg ik 2 dagen later de juiste levering!
Goede actie!!!