Snelle bezorging met de juiste aangevraagde producten.
We hebben nog niets ontvangen.
Zelfs nog zo coulant dat een ;latere bestelling nog is meegenomen voor dezelfde verzendkosten . De verzending was prima in orde.
Snelle levering en kwaliteit van producten zoals omschreven op website.
netjes en snel
Bestelling is snel bezorgd
Snelle levering en artikel klopt met omschrijving.
Goed is goed, verder geen opmerkingen
Prima service, prijs / kwaliteit in orde. Kom zeker terug voor toekomstige bestellingen.
Ruime keuze en snelle levering
Vanaf bestelling tot levering aan huis, perfect zoals beschreven op de website en zoals verwacht. Een voorbeeld voor anderen. Proficiat!
Duidelijke communicatie, snelle levering.
Goede klantenservice. Fijn dat je vooraf het ophaalpunt kon opgeven als je niet thuis bent
Heel fijn dat ik op mijn mail gelijk antwoord kreeg en direct geholpen werd.
De levering was snel en goed verzorgd en werd leuk verrast met cadeautjes als dank voor de bestelling.
Mooie producten, benieuwd hoe ze gaan ontkiemen.
Het verzenden van de opdracht is lastig
Uitstekende kwaliteit en service !!
slecht na een week niks meer gehoord en ook niks ontvangen.
Snelle afhandeling
Snelle levering en overzichtelijke site!
Mooi assortiment, nette prijzen, snel geleverd dus prima.
snelle leveren en ruime keuze alleen de winkelwagen werkt niet goed via telefoon
Gemakkelijk bestelproces en vlotte levering.