Eenvoudig selecteren, bestellen en snelle bezorging
Niks ben zeer tevreden.
mooi binnen de afgesproken tijd geleverd
Poot en zaai goed goed maar bezorging van GLS zeer slecht . Aan geven dat je niet thuis bent in een mail , maar ze zijn gewoon niet geweest . En wel thuis zijn .
Snell levering, mooi cadeautje.
Heel snel met leveren van besteld product.
Blij verrast door snelle levering en netjes verpakt en bovendien nog een verrassing erin
Mooi boek
Makkelijke en overzichtelijke manier van bestellen ( online), correcte en snelle levering
Alles keurig geleverd en snel
Mooi aanbod zaden. Pakketje snel geleverd en zaden goed verpakt in doosje. Wel klein foutje in het zadenboek. Bij de sierasperge komt de afbeelding niet overeen met de bestelnummer.
Snel en correct,mooi toch
Snelle levering en leuke attentie
Ik ben heel prettig telefonisch geholpen en de bestelling werd snel geleverd. Prima service!
Snelle levering en compleet
Voortreffelijke begeleiding en verzorging. keurige bezorging.
pakket netjes op tijd bezorgd
Heel snel geleverd en heel goed en mooi wat ik heb besteld
Snelle levering en mooie producten!
Vorig jaar via de site een klacht ingediend over de kwaliteit van het zaaigoed, nooit weer iets van vernomen, ook nu weer veel onbruikbare zetters ( stokspekbonen),
Service is ok� maar bestellen via de site was een probleem. Gebeld en 3 verschillende medewerkers zeiden alle 3 iets anders.Jammer
Goed geholpen met bestellen. Snelle levering.
goed en snel ontvangen plus extratje toe
op tijd alles klopt dus prima