De snelheid van de af te leveren goederen is heel goed
Vaker wat besteld nooit problemen gehad.
Keurig en netjes snel geleverd
Grote bestelling gedaan. 1 artikel ontbrak. Mailtje gestuurd en volgende dag al binnen. Dat is service !
Waar ik tegen aan liep: met het bestellen kwam ik er pas later achter dat zaden mogelijk van verschillende leveranciers komen. Omdat ik specifiek 'Oranjeband zaden' wilde bestellen (wegens een goede reputatie) die ik van 'De Zaden' nog niet heb. Zo doende heb ik nu een mengeling van beide zaden, dan zou de praktijk de doorslag moeten geven.
snelle en vlotte afhandeling die weinig moeite koste
Duidelijke omschrijvingen
De correcte en snelle levering. Chapeau daarvoor
Uitgebreid assortiment en goede klantenservice
Betere zoekfunctie op de website, en betere werking van de filters. Ik wil graag kunnen zoeken op sla van oranje band zaden, maar dat lukt niet. Ik krijg of het hele assortiment van oranjeband, of de sla van alle leveranciers. Ook werkte de sortering op default, categorie, productcode niet. Bij elke sortering kreeg ik dezelfde volgorde. De afwerking van de bestelling was prima! , Een goed informatief blad werd er bij geleverd Prima.
Snelle levering, goede informatie
Iets was beschadigd binnen gekomen (fout gegaan bij de post) ik kreeg meteen een nieuwe opgestuurd. Netjes!
Snelle levering met een leuk extraatje erbij. Magazine wat erbij zat was erg handig!
Besteld betaald en snel geleverd
Snelle levering prima kwaliteit
Netjes verpakt snelle levering en een kadootje en alles wat ik bestelt heb zat er in
duidelijke website, snelle afhandeling en bezorging, goede telefonische service
Alles netjes en vlot geleverd. Of de kwaliteit d zaden goed is zal blijken deze zomer! Ik heb er alle vertrouwen in!!
Alle producten zien er perfect uit, goed verpakt
Prima snel en fijne en leuk kado de jutesorteerzak.
Vlotte en complete levering.
Snelle respons op vragen en goede service en levering.
Fijn geholpen toen ik een telefonische vraag had.
Goede producten en snelle levering.