Zeer snel antwoord op vragen die ik had over mijn bestelling en aanpassing van mijn bestelling werd ook goed uitgevoerd.
Goede kwaliteit en keuze zaden, goede prijs, supersnelle levering. Dank!
Alles zeer snel en keurig verpakt gekregen. Keurig bezorgd.
Razendsnelle en correcte levering.
Top product ziet er goed.
Waarom half werk leveren.
Ruime assortiment en snelle levering
Duidelijk en aan de telefoon heel vriendelijk. Graag 's avonds wat later nog bereikbaar
Het bedrijf reageert zeer snel en correct op mail, producten zijn goed. Levering netjes verpakt
niets , alles was correct , ook met de aflevering thuis was vroeg en netjes
Snel geleverd , netjes verpakt en nog een leuk kadotje extra. Top!!!
Prima website
webshop voor mij niet handig maar na een telefoontje werd he prima geregeld top hoor
GLS als koerier slechte keuze
Snelle levering en mooie producten! Zeer tevreden mee
Product was perfect zoals de omschrijving. Zeker een aanrader om hier te bestellen .
Snel besteld en geleverd
De aanbieding van "de tuin op tafel" meenemen in de bestellijst als er voor meer dan �60 wordt besteld. Nu doe ik dat als mededeling welke ik toevoeg aan de lijst.
Ik stuur ze in brieven als cadeautje mee!
Snelle levering. Goede kwaliteit / prijs verhouding.
een snelle levering ,goed verpakt
De bestelling is perfect uitgevoerd. En ik had nog gebeld over een zakje zaad wat ik vergeten was te bestellen. Het werd gewoon nagezonden, zonder extra kosten! Superservice!
Gewoon zo doorgaan
snelle levering van kwalitatief uitstekende zaden
Blijf zo doorgaan