Helaas 1 zakje zaad te weinig. Gelukkig was er van jullie een als bonus ander bloemzaad cadeau!
goede bezorging goede en snelle contact
Snelle service, probleempje met de bezorging soepel opgelost
Duidelijke site. Gewenste producten snel vindbaar
Ondanks drukke periode snelle en correcte levering. Dank!
Snelle service, goede prijs. Nu nog even afwachten wat eruit komt�
Netjes verpakt en verzonden, geen beschadigingen, cadeau-waardig ontvangen. Of de bollen en zaden kwalitatief ook goed zijn of �berhaupt uitkomen weet je uiteraard pas over een aantal maanden�
Goed materiaal, grote keuze en eenvoudig bestellen ????
Snel geleverd en artikelen zijn naar verwachting.
Netjes op tijd geleverd
Wat een snelle bezorging! Vandaag besteld en overmorgen al in huis, heel fijn!
Zo super cool Rekening achteraf gwoon bestellen
Het is goed zo door gaan
Snel geleverd, levering ook makkelijk aan te passen naar wens. Kreeg ook gratis bloemenzaden.
Mooie agenda voor de volkstuin
Snel en zeer degelijk geleverd
Nog meer biologisch
De zaden werden snel geleverd.
Goed assortiment om uit te kiezen. Heel snelle en goed verzorgde zending en bezorging. Kom graag terug
Klantvriendelijk
Ik heb nu al een paar keer iets besteld bij De Zaden en altijd een prima product ontvangen. Deze keer plantuitjes en -knoflook. Zien er puntgaaf uit, goed verpakt en snel geleverd.
Snelle goede levering. Goed verpakt
Prima snelle levering.