Nadat ik de bestelde knoflook kreeg, bleken meerdere teentjes niet meer geschikt als pootgoed. Na mijn melding kreeg ik supersnel nieuwe toegestuurd! Top!
Gewoon in orde
Mijn bestelling was er supersnel, dank daarvoor! Alles was keurig verpakt met een gratis pakje zaad als dank. Zeer attent.
Goed produkt. Kwam snel en was goed verpakt. Niets op aan te merken.
Zoals steeds heel tevreden
Snelle en goede levering. Product zoals verwacht.
Makkelijk uitzoeken en bestellen!
Vlot bediend met de juiste, gevraagde producten!
Alles keurig ontvangen
Leuke site met aantrekkelijke producten. Die ook vaak laag in prijs zijn. Na bestelling van een order een kleine attentie als verrassing.
Keurig op tijd
super snel, goed verpakt en goede producten
zeer tevreden met de aankoop
Snelle en correcte levering.
De knoflook bollen waren niet allemaal mooi. Levering heel snel geregeld
mijn eerste keer dat ik wat online besteld, en wil het nog steeds niet geloven dat het zo goed ging 1, de levering echt volgens wat men beloofd heeft. 2. product goed kreeg wat ik bestel had 3. over de service heb ik geen woorden genoeg mijn ervaring met dezaden zal ik ook aan anderen delen
De bloemkool Igloo is een super lekker soort, alleen heb ik lang moeten zoeken naar het zaad, mijn vaste leverancier verkocht het niet meer. De zaden bracht mij uitkomst en kan ik mijn lekkere bloemkool weer opkweken. Bedankt.
Ik heb een bollenschepje gekocht, maar hij is nu al kapot...het was niet duur maar verwacht niet zo snel dat het schroefje losgaat.
Snelle bezorging, goede producten
Ik heb reeds 2 bestellingen geplaatst & telkens enorm tevreden. Alsook heel snelle levering!
Zeer tevreden, goede producten en snelle levering
Perfecte en snelle service
Bestelling was snel binnen en goed verpakt. Nu nog kijken hoe ze het allemaal gaan doen.