We zijn heel blij met de zaden van sla, wortel, afrikaantjes en akelei. Fijn dat de zaden door de brievenbus passen. We hebben in onze tuin grote stukken omgespit en zijn heel benieuwd wat er opkomt. We zouden het nog fijner vinden als de zaden biologisch zijn. update 27 juli 2021: We krijgen net een reactie via de mail dat er ook een lijn is van biologische zaden van Buzzy Organic.

• Service

Goed assortiment, snelle verzending. Verpakking van de kas was niet optimaal. Maar we zijn zeer tevreden. Leuk ook een extra presentje!! We gaan hier zeker vaker bestellen!

Snel en compleet!

Snelle levering!

niks dab goeds!een 10!

niks dab goeds!een 10!

• Service

Prima, makkelijk besteld, snel verstuurd, ook actief op social media om tips en trics te geven . En niet geheel onbelangrijk de producten jij goed!

• Service

Snelle bezorging van stokroos zaden.

Snelle bezorging van stokroos zaden. Ik moet ze nog zaaien maar ze zullen dan volgend jaar pas uitkomen dus kan helaas niets zeggen over de kwaliteit.

• Service

Snel en keurig verpakt geleverd met een leuke attentie erbij en een interessant boek met allerlei zaden die door dit bedrijf verkocht worden. Top!

• Service

Spruitgroenten. Ik ben er gek op.

Spruitgroenten. Ik ben er gek op. Gelukkig makkelijk bij jullie te bestellen.

• Service

Keurig op tijd geleverd en een mooi assortiment om uit te kiezen!

Keurig op tijd geleverd en een mooi assortiment om uit te kiezen!

• Service

Alles keurig en snel Ik heb de zaden prima het sat 1cm nu na 3 dagen. Ik was erg blij.

• Service

Website toonde bij 1 artikel drie verschillende modellen potjes, heb contact opgenomen via mail welke ik nu precies zou krijgen, want ik wilde 1 specifieke soort hebben van die 3 en die zou ik ik inderdaad krijgen.... helaas het waren alsnog de verkeerde potjes, wederom contact gehad en de goede zouden nagestuurd worden. Helaas weer dezelfde ontvangen. Ben niet enthousiast. Jammer. Irene van Olden

• Service

Goed verpakt, leuke verrassing bijgevoegd, snel geleverd.

Goed verpakt, leuke verrassing bijgevoegd, snel geleverd. Heel tevreden.

• Service

Alles correct geleverd: zaden, warmtemat enz. Snel en met adequate info over het leveringsproces. Prima.

na levering probleem met GLS heeft De Zaden het heel netjes opgelost

na levering probleem met GLS heeft De Zaden het heel netjes opgelost

• Service

Prima producten. Snelle levering.

Prima producten. Snelle levering. Gewoon goed!

• Service

Super snelle levering, goede prijs, leuke attentie!

Super snelle levering, goede prijs, leuke attentie! Aanrader!

nvt

nvt

• Service

Prijs kwaliteit is super en heel blij met de aangeschafte spullen en zaden.

Prijs kwaliteit is super en heel blij met de aangeschafte spullen en zaden.

• Service

Zaterdags besteld, dinsdag geleverd.

Zaterdags besteld, dinsdag geleverd. Met een leuk zakje bloemen als bedankje

Levering, producten en sercice uitstekend

Levering, producten en sercice uitstekend

• Service

Wij hebben gebeld met de vraag welke tuinkers geschikt was voor de sprouting glazen (want we willen niet werken met stof of aarde) en toen is ons een bepaalde soort geadviseerd. Achteraf blijkt dat dit helemaal niet geschikt is en er wordt hiervoor niet gecompenseerd en alleen maar gezegd dan moet je maar aarde gebruiken. Zeer slechte service!

Hyacintenstraat 20 a

1131 HW Volendam