Netjes op tijd ontvangen met extra zakje bloemenzaad:)
Niet geleverd volgens wat er op de site staat
leuk om ook een catalogus te mogen ontvangen, kun je alles nog eens goed bekijken. En dat je geen verzendkosten hoef te betalen vanaf 25,- vind ik ook fijn. En de kopertape was voor een mooi prijsje.
Netjes en op tijd geleverd
Prima Sphagnum
nvt
Hele correcte een snelle levering. Mooie producten
Snelle levering en zelfs iets extra's. Top service.
De bestelling was er snel en netjes, en er zat een leuk cadeautje in het pakket!
Gewoon goed
Er was verwarring mbt. leveringsadres, sloteindelijk toch op mijn priv� adres en niet op voorgesteld afhaalpunt. Nu alles ok.
Gewoon goed
Snelle levering.
Netjes en snel geleverd
Snelle bezorging en goede producten
Goede en snelle levering
Doet het goed
great service
Kwalitatieve producten, snelle levering en leuk extra geschenkje.
Uitstekend! Overzichtelijke site en direct de volgende dag binnen. Plus een klein extra'tje erbij!
Betrouwbaar bedrijf, levert wat de klant wil
Uitstekend!
Product snel geleverd tegen een nette prijs. Top weer.
Product nog niet gebruikt