Snel geleverd en mooi product
Snelle service, netjes bezorgd met klantvriendelijkheid !
Alles zag er weer goed en verzorgd en netjes bezorgd uit.
Duidelijke en informatieve beschrijving van de groentezaden op hun website. Fijn dat ze ook buitenlandse groentezaden doen.
Netjes verpakt en snel geleverd.
Gewoon geweldig
Snel geleverd en veel info
Prima producten, juiste prijzen ,goede informatie en snelle levering.
Alles was snel geregeld en nu afwachten of de zaden opbrengen wat jullie beloven :-)
Netjes verpakt en snel.verzonden
Snel en goed geleverd
Nette snelle levering, mooie produkten.
Mooi vlot geleverd en de zaden komen prima op.
Alles was prima
Precies wat ik zocht besteld bij DeZaden. Aanzienlijk goedkoper dan bij andere aanbieders. Van bestellen tot en met afleveren helemaal in orde. Leuk zadenzakje voor bloemen erbij gekregen en een mooie uitgebreide catalogus met hun producten. Bestelling is zeer verzorgd; een "visitekaartje" om hier vaker te bestellen.
Snel en correct geleverd. Ook nog een mooie gids en een super lief cadeautje. Top
Een 10 voor de snelle levering en uw feedback
Alles prima geregeld
Vlot en goed.
Snelle en correcte levering, nog niet bekend hoe zaden uitkomen
Prima producten, snelle levering!