Prima levering...nu hopen dat ze gaan groeien...
Gewoon goed
Snelle complete levering. Goed en betrouwbaar
Snelle bezorging alles keurig verpakt. Ben zeer tervreden.
Alles zeer goed geregeld en ik was erg blij met de extra zaadjes! Heel attent.
Stipte levering van alle goederen. Klein mankementje wel aan 1 stuk, wellicht door de levering. Onmiddellijk een oplossing gekregen. Zeer goede service! Heel tevreden klant.
Wij hebben voor de eerste keer bij de zaden.nl een bestelling gedaan. Maar zijn zeer verrast over de levering en producten zeer goed en netjes verpakt. Hier komen wij nog op terug .
Goede service en snelle levering
Gewoon goed
Bestelling goed verlopen, extra�tje ontvangen voor het bestellen. Goed verpakt met een uitgebreide folder erbij
Goede service.
Top.
Alles was prima te regelen en de verzorging perfect. Prachtig materiaal. We gaan er zeker weten veel plezier aan beleven.
Makkelijk besteld, snel geleverd!
goede producten en uitstekende service
De webwinkel laadt soms wat traag. Ook was mijn winkelwagentje leeg toen ik later terug kwam op de site. Toen kon ik alles weer opnieuw toevoegen. Kijk bijv. eens op bax.nl, die webwinkel werkt als een speer
Veel keuze, goede producten, snelle service! Top!
Tijdige levering. Goed verpakt. Precies wat ik besteld had en een klein cadeautje erbij. Achteraf betaald, was geen probleem.
Er werden 2 zadenzakjes te weinig besteld voor de Moederdag cadeautjes van mijn werk. Toen ik daar over gebeld had kreeg ik prompt de volgende dag nog een doosje met wel 10 zakjes extra. Geweldig!
Is prima ontvangen,netjes verpakt en goede service
Alles top!
Op 4 April bestelde ik een aantal zakjes, op 6 April kreeg ik een mail dat het eind van de week wel binnen zou zijn, daarna nooit meer wat gehoord... en toen ik belde op 19 April zei die mevrouw oh die heb ik vandaag binnen gekregen, geen sorry helemaal niks. We sturen ze vandaag op. Een beetje meer klant gerichtheid was fijn geweest.
Mooie producten, netjes verpakt
Mannenpap