Duidelijke uitleg bij producten, goede prijs/kwaliteit. Goed verpakt bezorgd
Complete en snelle levering
Donderdag avond besteld, laat op de avond. Zaterdag ochtend binnen, super. Erg fijn dat het zo snel geleverd is. Hiervoor hartelijk dank.
De omschrijving hoe je het moet doen is fantastisch. Zo kan zelfs een leek het kan
Leuk een extra zakje zaden gekregen.
De zakjes met vergeet-mij-nietjes zijn snel verstuurd en netjes afgeleverd.
Snelle verzending en goede producten en prijzen
Prima ervaring
all good
Het zeer uitgebreide assortiment, de zeer snelle en correcte levering, en nog een leuk bedankje ontvangen
Het bestellen, en het verzenden liep vrij soepel en snel. Een pluspunt is ook dat de verzending heel goed verpakt was. En nu is het nog maar wachten totdat de zaden uitkomen want zover is het nog niet bedankt. In de toekomst zal ik vast meer bestellen.
Besteld en volgende dag bezorgd! Netjes verpakt en leuk extra zakje zaadjes.
Alles perfect in orde.
Snelle levering, extra's als bedankje, klantvriendelijk, kwaliteit uitstekend
Al vaker iets bij de zaden besteld. Ze hebben handige spullen, goede zaden en altijd een verrassing in je pakketje.
Mooi snel bezorgd
Snelle levering, prima verpakking
snelle levering, goed geholpen door medewerkster aan de telefoon
??
Snel en netjes verzorgd, pakjes waren wel iets kleiner als verwacht, maar netjes
Ik had graag in de omschrijving van het product om de website gelezen hoeveel aarde er in moest, dan had ik meer mee besteld. Verder erg tevreden
prima en netjes geregeld