Bestelde producten snel ontvangen. Rootrainer is een leuk product om zaden snel te laten kiemen en goed te laten groeien. Ook leuk om een gratis catalogus te ontvangen. En een gratis zakje bloemzaden.
Snelle levering Producten zien er goed uit Moeten zich nog bewijzen in de praktijk
Snelle verzending, goede communicatie, nette prijs.
Nog ff afwachten of het ook wil groeien dit jaar, vorig jaar in ieder geval wel.
alles goed en in orde ontvangen mijn dank
Prima, snelle levering
Jullie zijn een fijn bedrijf. Snelle levering. Goede producten en altijd een cadeautje! Ik blijf bij jullie bestellen.
De bestelling in goede orde ontvangen, verpakking was ongeschonden. Het product kunnen we pas beoordelen aan het einde van het groeiseizoen.
Snel geleverd en makkelijk in elkaar te zetten. Mooi product erg blij mee
binnen een dag geleverd
Goed snel geleverd
Levering exact conform afspraak en producten naar volle tevredenheid.
Snelle levering en ook nog leuke cadeautjes!
tevreden
Er wordt gedaan waar om gevraagd wordt.
Prettige site, bestelling was snel binnen. Top!
Goede afhandeling,
Snelle en correcte afhandeling en levering.
Prima artikelen, snelle bezorging.
Zeer snelle levering goed verpakt en goede kwaliteit zaden.
Snelle levering, mooie producten.
Super en ook met de catalogus was ik erg blij, ik ga zeker nog eens bij jullie bestellen
Snelle levering, goed verpakt. Tevreden