de bestelsite is soms wat lastig en als je dan uiteindelijk hebt besteld dan krijg je geen bevestigingsmail (bevestiging dat het gelukt is) maar wel een snelle levering, dus je zit niet lang in onzekerheid ;)
Snel en adequaat bezorgd. Service en snelheid prima! De zakjes waren wel veel kleiner dan ik mij had voorgesteld. Niet de normale maat . Dat had ik uit de foto�s niet afgeleid.
Snel en correct geleverd
geen toelichting nodig
Snel geleverd, wat ik hier bij de zaadhandellaar niet kon krijgen
Snelle zending, goed verpakt echt top!
Hulp bij het online bestellen van de producten. Ruime keus en snelle levering.
Super goede service en snelle levering. Had een foutje gemaakt met bestellen,super vriendelijk en Top geholpen.
Levering was prima in orde
snelle, goede levering. de kwaliteit van de zaaitrays viel me een beetje tegen.
kwaliteit van de zaden nog af te wachten..
snelle levering van de gewenst zaden, na gemakkelijk uitzoeken en bestellen op de website
Levering en service helemaal top. Product goed ontvangen, maar weet nog niet of deze ook goed zijn, moer de zaden nog poten....... Ga er vanuit dat dit ook prima is.
Weinig zaden in zakje van andere merken Franchi / italiaanse zaden voldoen wel aan verwachting !
Product goed verzorgd, ziet er hetzelfde uit als op de foto!
prachtige zaden, goede kwaliteit, snel geleverd, super!
De vigoroot was precies wat ik verwacht had, snelle levering.
Snelle levering.
Prima service voor een eerlijke prijs met een excellente afhandeling. Of we nog keer gaan bestellen. Natuurlijk.
Alles prima.
Quality product 5 star Delivery time 5 star *****5 stars**********
Nette snelle levering
Handig en snel
Via de overzichtelijke website kan je makkelijk een bestelling doen. Deze wordt snel en keurig verpakt bezorgd.