De verpakking vond ik wel erg groot. Volgens mij had het ook in een bubbeltjes envelop gekunt.
Snel geleverd, overzichtelijke site, wel wat trage site
Snel, fijn contact en een klein bedankje bij de bestelling die mooi compact was ingepakt
Leuk dat gratis zakje.
Prima kwaliteit
Verzonden zoals aangegeven bij bestelling, keurig verpakt en een heel handig extra cadeau.
Zeer snelle en vlotte levering.
De levering ging prima, maar ik ben erg teleurgesteld in het product. Ik kocht de roottrainers. Ze zijn van inferieure kwaliteit. Die kan ik echt niet nog eens gebruiken, ondanks mijn voorzichtige aanpak. Er zouden 8 cellen in moeten passen, maar dat lukt echt niet. Het idee van rootrainers is leuk, de uitvoering waardeloos. Jammer, weer meer plastictroep de wereld in.
snelle levering, prima in orde!
Top! Bedankt voor de goede service.
alles good
Het inloggen kan problemen opleveren. Ik heb van collega's vernomen dat dit vaker voorkomt. Betreft dan BASF, Nunhems Netherlands collega's. Dit cijfer geef ik een 5 aangezien telefonisch contact niet direct duidelijkheid verschafte.
Prima verzorgt
heb alles prima ontvangen. 8
Ik ben al jaaren klant en zal nu voruit betalen. Ik ben daar niet eens mee en zoek een andere lieferance
snel en goed geleverd.
Prima levering. Product voldoet aan beschrijving en verwachting.
Heel erg blij met de geleverde wandhaken om onze vogelvoeder hangers buiten aan op te hangen.
Alles volgens wens
Alles netjes op tijd en keurig verpakt aangeleverd. Hopelijk kunnen we over een tijdje genieten van de geleverde zaden.
zowel levering, kwaliteit en service zijn prima. cijfer 9
Allies is goed
later geleverd dan aangegeven. Waarschijnlijke oorzaak, de coronacrisis. Verder is alles uitstekend !
Nvt
Op tijd geleverd, voldoet aan verwachting.