De verpakking vond ik wel erg groot.

De verpakking vond ik wel erg groot. Volgens mij had het ook in een bubbeltjes envelop gekunt.

Snel geleverd, overzichtelijke site, wel wat trage site

Snel geleverd, overzichtelijke site, wel wat trage site

• Service

Snel, fijn contact en een klein bedankje bij de bestelling die mooi compact was ingepakt

Leuk dat gratis zakje.

Leuk dat gratis zakje.

Prima kwaliteit

Prima kwaliteit

• Service

Verzonden zoals aangegeven bij bestelling, keurig verpakt en een heel handig extra cadeau.

• Service

Zeer snelle en vlotte levering.

Zeer snelle en vlotte levering.

• Service

De levering ging prima, maar ik ben erg teleurgesteld in het product. Ik kocht de roottrainers. Ze zijn van inferieure kwaliteit. Die kan ik echt niet nog eens gebruiken, ondanks mijn voorzichtige aanpak. Er zouden 8 cellen in moeten passen, maar dat lukt echt niet. Het idee van rootrainers is leuk, de uitvoering waardeloos. Jammer, weer meer plastictroep de wereld in.

• Service

snelle levering, prima in orde!

snelle levering, prima in orde!

• Service

Top! Bedankt voor de goede service.

alles good

alles good

• Service

Het inloggen kan problemen opleveren.

Het inloggen kan problemen opleveren. Ik heb van collega's vernomen dat dit vaker voorkomt. Betreft dan BASF, Nunhems Netherlands collega's. Dit cijfer geef ik een 5 aangezien telefonisch contact niet direct duidelijkheid verschafte.

Prima verzorgt

Prima verzorgt

• Service

heb alles prima ontvangen.

heb alles prima ontvangen. 8

• Service

Ik ben al jaaren klant en zal nu voruit betalen.

Ik ben al jaaren klant en zal nu voruit betalen. Ik ben daar niet eens mee en zoek een andere lieferance

snel en goed geleverd.

snel en goed geleverd.

Prima levering.

Prima levering. Product voldoet aan beschrijving en verwachting.

• Service

Heel erg blij met de geleverde wandhaken om onze vogelvoeder hangers buiten aan op te hangen.

Alles volgens wens

Alles volgens wens

• Service

Alles netjes op tijd en keurig verpakt aangeleverd.

Alles netjes op tijd en keurig verpakt aangeleverd. Hopelijk kunnen we over een tijdje genieten van de geleverde zaden.

• Service

zowel levering, kwaliteit en service zijn prima.

zowel levering, kwaliteit en service zijn prima. cijfer 9

Allies is goed

Allies is goed

• Service

later geleverd dan aangegeven.

later geleverd dan aangegeven. Waarschijnlijke oorzaak, de coronacrisis. Verder is alles uitstekend !

Nvt

Nvt

• Service

Op tijd geleverd, voldoet aan verwachting.

Op tijd geleverd, voldoet aan verwachting.

Hyacintenstraat 20 a

1131 HW Volendam