Snelle bezorging, prima zaden. Ik verheug me wanneer alles uitkomt
Goede service.
Leuk die gratis bloemen zaadjes!
Mooi bezorgd, netjes volgens afspraak. Ook een papieren catalogus gekregen bij de bestelling.
Snel geleverd, met aandacht verstuurd, ook extra geld relevante informatie.
Zeer snel thuis gekregen.
Prima bevallen
Snelle verzending
Snelheid van de bezorging
Alles volgens afspraak
Wij hadden de zakjes met zaden snel nodig. Zonder bij te betalen is via een express service de levering heel snel gekomen.
Goede service, snelle levering!
Super snelle levering.
Snelle levering, goede producten.
ik ben zo blij dat ik 'gezonde' zaadjes heb kunnen kopen. Alles keurig geleverd en snel ook! De eerste zijn gezaaid, nu wachten op het resultaat.
Gewoon doorgaan
Hele ruime keuze op de website en snelle levering.
Ik koop al een tijdje bij De zaden, en alles wordt netjes en optijd geleverd en de producten zijn meer dan prima! ??
Netjes en goed geleverd, ook niet lang op hoeven wachten. Leuk cadeautje en ik word gewoon blij van mijn bestelling ?? Leuke weggeefzakjes als traktatie ??
De produkten en de service. De verzending van GLS was minder.
Alles is goed afgeleverd
Vriendelijke klantenservice, prompte levering, leuk 'cadeautje' erbij. Mooi nieuw design voor de uitdeelzakjes zonnebloemzaad.
Zoals altijd goede artikelen tegen een prettige prijs
Goede toegang tot de website. Makkelijk te bestellen en een snelle levering.