keurig verpakt afgeleverd
Bij de eerste zending bleek een mandje stuk. Na contact hierover hebben een compleet nieuw exemplaar ontvangen. Top service
Alles was prima! Goede kwaliteit and snel verzending!
Volledige levering, binnen een dag en meer dan ik had besteld.
Perfect! Thank you very much. Fast delivery, good products
Geen voorraad van sekere geadverteerde producte op webwerf
zeer goede producten, tegen de beste prijs en snelle verzending. Ik was blij met mijn aankopen. Bedankt!
Was snel geleverd, goed product
Snelle levering, producten zien er goed uit!
Product kwalitatief en goed verpakt. Levering net iets te lang. Ik ga nog vaker bestellen, goede web winkel!!
Op alle onderdelen uitstekend met goede info over de verschillende zaden en aardappelen.
Alle bestelde producten op tijd in huis gehad
Duidelijke website en goede snelle levering
Altijd de juiste artikelen. Snelle levering. Service is uitstekend
Helaas problemen geweest met afleveradres maar goed opgelost dank jullie
Super vlug, perfect ingepakt, alles prima
goed geregeld snel in huis, goed verpakt chapeau
Snelle, correcte afhandeling, alleen jammer dat de bezorger niet even aanbelde toen hij de doos afleverde, maar deze voor de deur op de grond zette. Niet handig, stel dat de klant niet thuis is....
Fijne producten, scherp geprijsd en snel ontvangen, helemaal prima dus! Wij zullen hier vaker gaan bestellen.
Prima in orde ,volgende keer zeker weer
Geen mening
Snel geleverd, handige kiemschaaltjes. Tevreden!
Erg fijn contact en supersnelle levering. Ik kreeg ook nog een heel mooi cadeau erbij. Hartelijk dank!