Proma
Ik had een letter van me postcode verkeerd ingevuld. Kwam ik achter bij het traceren van het pakket. Dit was snel opgelost pakketje was iets later maar fijn geholpen bedankt
Snelle afhandeling en levering
Erg blij met bestelling
Prima zaak om wat te kopen.
Gewoon zoals ik het gewend ben, super dus!
Fijn product en keurig afgeleverd
Veel keuze en snel in huis. Volgende keer weer.
Duidelijke webshop, in het laatste jaar enorm verbeterd. Het is eenvoudig zoeken naar het product wat je wilt. Snelle en correcte levering, netjes verpakt. Je kan direct aan de slag. AAnrader
Gewoon prima!
TOP GA ZO DOOR
Blij mee!
Keurig verzorgd... en nu maar hopen op een mooie bloementuin!
Zeer tevreden, Bedankt..
Regelmatig worden er verkeerde zaden geleverd, of anders dan besteld of ze zijn niet meer voorradig. Kwaliteit van zaden is vaak slecht! Krijg elk jaar mail dat de kortingscode niet ontvangen is, die wel ingevuld word volgens jullie stappen, dus duidelijker zijn of zorgen dat jullie het een beetje op orde hebben, want daar lijkt het al jaren niet op helaas.
Ik ben zeer tevreden levering was zeer snel en alles was erbij voor mij een 10 plus
Prima levering, mooie producten
Prima geleverd en op tijd
Top geleverd
het is altijd goed verzorgd, super.
Vlotte levering. Uitstekende producten . Goede verpakking.