De producten waren precies wat ik wou en alles was er ook.
Erg blij met deze bijzondere producten en de nieuwe catalogus
Alles perfect
Product kan ik pas beoordelen als de zaden uitkomen en voldoende productie leveren.
1 artikel was blijkbaar niet leverbaar, zonder overleg wordt gewoon een ander artikel meegezonden. Vind ik een beetje apart.
Super en snelle levering
snelle levering, goed overzicht van producten
Snelle levering,redelijke prijzen
Snelle ontvangst, kloppende bestelling. En geweldige service. De teveel betaalde euro�s ( vanwege een vergeten kortingscode) wordt terug betaald. Super.
gewoon goed en snel geleverd
Weer prima geregeld alles. Snelle levering. Top.
complete pakket snel ontvangen en netjes ingepakt.
DE zaadjes besteld en ondanks de sneeuw super snel geleverd Shapo
Correct, op tijd en compleet
De keus op de website wordt minder groot, sommige producten die er vorig jaar op stonden zijn nu niet meer te koop
geen op of aanmerking
Goede service, duidelijke website en mooie producten.
top!
Wij hopen dat jullie binnenkort ook biologische plantuien hebben!
Alles okee
Super geregeld en snel wel jammer dat alles duurder is geworden
Prima producten, snelle verzending
Slecht verpakt, er staken een paar stangen uit de doos.
Alles toppy