Heb wel nog een vraag. Heb 2 halve aanging basket besteld en 2 cocosmatten voor erin. 40 cm. Nu heb ik denk ik zelf de verkeerde besteld,maar kan ik deze nog retourneren zonder dat er extra kosten bij komen MVG. Helmie kanders
Levering als besteld. Mijn eigen foutje bij bestelling werd door De Zaden opgemerkt en aangepast.
Prima tevreden klant
De bestelling was op tijd geleverd. Alles was bezorgd. Dankjewel
Bovenstaand beoordeel ik als uitstekend, alleen hoop ik dat de dahlia�s dit jaar wel opkomen.
prima service
goeie service en snelle levering
Alles ziet er keurig uit. Goed verzorgd, compleet en snel.
uitgebreide keuze op een overzichtelijke website en snelle bezorging.
Netjes en goed geleverd. Het was wel even onduidelijk wat normaliter de levertijden zijn maar het werd snel geleverd
Kan de kiemkracht nog niet beoordelen. Ga ervanuit dat die goed is., dat is het belangrijkste.
Netjes op tijd en voldoet aan verwachtingen
Ik ben erg blij met de geleverde artikelen. Snelle reactie toen ik geen orderbevestiging had gekregen. En erg vriendelijk. Kortom top!!!
snel in huis, prima verpakt.
mooi aanbod, snelle levering
Snelle en goede afhandeling van mijn bestelling.
Snelle levering, alles was op voorraad dus erg fijn.
Super service!
Een goed product; een goed geregeld website.
Snelle levering, en mooi onverwacht cadeau bij de producten gekregen!
heb alles binnengekregen straks wel zien of alles wil opkomen, groet Buiting Varsseveld,
Bedankt
I recommend!
Keurig netjes verpakt en snel bezorgd.
Prima verzorgd pakketje - leuk die attentie van een pakje bloemenzaden erbij.