Bestelling binnen 24 uur geleverd, goed ingepakt,. Alles wat ik had besteld was voorradig.
Heel blij mee, dank
Het beoordelen van de producten (de zaden) valt nog niet mee, omdat ze nog in de zakjes zitten. Oranjeband Zaden vinden wij altijd goed, dus dat zal wel weer zo zijn.
In 1 dag bezorgd!
Het is allemaal prima verlopen, de handschoenen bevallen uitstekend en een zakje bloemenzaad erbij! Wat aardig!
Prima producten en snel geleverd
Snel en verzorgt geleverd.
De levering ging vlot. Produkten allemaal ontvangen. Helaas bij GLS schade aan de doos tot gevolg glasscherven. Gebeld en gisteren al een nieuwe ontvangen. Prima Service dus.
Snel en mooi materiaal
snel en goed geleverd. niks op aan te merken.
Alleen over de levering kan ik wat zeggen, de zaden moet ik nog bewerken. Levering top! Alles geleverd en snel. Bedankt voor het extra zakje met bloemenzaak. Groetjes
snel en makkelijk
Alles top!
Fijne webshop!
Super snelle levering en goede service!!!
Alles goed, niks gemist, snel geleverd dus ook een goed review. Toppie.
Goeie service. Hadden beschadigd product. Foto gestuurd en werd gelijk goed opgelost.
Alles prima in orde!
okay
De levering was snel en netjes verpakt, de producten zagen er ook goed uit. Verder weet ik niet precies hoe de service was aangezien alles goed verliep, maar aan de hand van dat durf ik wel 5 sterren te geven.
Voortreffelijk en heel snel!
snelle levering van goede produkten. prima services van dezaden.
Goede en snelle service.
Snelle bezorging, extra zakje met bloemen , kan niet beter.