Uitstekende service en topproduct

Ontzettend mooie vaas besteld. Een echt pronkstuk in mijn interieur. Vaas was zeer goed verpakt en in zeer goede staat aangekomen. Een aanrader!

Ondanks de paasdagen ontzettend snelle levering en goede communicatie.

Great customer service, fast shipping!

Would recommend & order again :)

Goed!

Altijd mijn bestelling lekker vlot binnen. De essentia wasparfum zonder troep raad ik ten zeerste aan ^_^

Leuke producten, snelle verzending en heel vriendelijk

Leuke producten, snelle verzending en heel vriendelijk!

Al jaren klant

Veel merken Waxmelts. Zeer tevreden over de verzending en het contact. Goede kwaliteit en veel keuze.

Ruime keus en goede service !

Ondanks dat de pakket bezorger het pakketje over het hek had gedeponeerd was alles doordat het keurig verpakt was heel gebleven. De service is heel goed en de keus is enorm groot. Fijn dat er veel leuke kadootjes op een webshop te vinden zijn. Tot een volgende keer.

Ik had een geurolie gekocht,die helemaal niet leek op wat er stond beschreven.De winkel een email gestuurd en keurig mijn geld teruggestort gekregen. Goede service!!

Perfect, snel en mooie producten

Leuk kwalitatief hout bordje …

Ik heb de bestelling binnen het aangegeven tijdvak in verzorgde staat ontvangen. In de titel van deze review is aangegeven hoe de kwaliteit daarvan is. Het bordje hangt nu aan de krabpaal van de dierlijke huisgenoten …. :) Hartelijk dank hiervoor.

Snelle levering, goed communicatie

Mijn favoriete geur hier nog te koop!! Met een leuke attentie erbij.

Vlotte communicatie en levering

Op mooie site makkelijk te bestellen, snelle levering en vlotte communicatie over de levering. Leuke sokken!

Super service

Erg snelle service maar ook als er iets niet in webshop meer staat kan het nog in de winkel liggen of soms kan je nog bestellen. Ik zou zeggen gewoon even bellen. Ze hebben erg leuke spullen. En ook snel geleverd.

Top en super vriendelijk

Super vriendelijk. Snel en stevig verzonden. Goed ingepakt. Zeker aan te bevelen!

Thank you!!!

Hi, My order was delivered promptly and I am very satisfied.

Snelle verzending

Duidelijke website, zeer snelle afhandeling en verzending.

Fijn bedrijf

Snelle nette levering

Gewoon goed

Heerlijke wasparfum van essentia! Altijd vlot mijn bestelling binnen en keurig verpakt.

Vandaag besteld, morgen al in huis!

Helemaal top! Snelle levering

Ik ben heel goed vooruit geholpen aan de telefoon. Annemarie nam de tijd om mij te helpen. Ik heb daarna meteen mijn bestelling geplaatst en de dag daarop werd mijn pakketje al verzonden. Alles heel aangekomen en ik kreeg een geschenkje bovenop.

Mooie vaas

De vaas is snel geleverd goed verpakt Precies zoals afgebeeld op de website Ik ben zeer tevreden

Geweldig!

Ik ben HEEL blij dat ik de Duizendpoot gevonden heb! De waxmelts die ik jaren gebruikt had kon niet meer worden geleverd, dus ik moest op zoek naar een alternatief. Verschillende webshops en merken uitgeprobeerd maar nergens vond ik iets waar ik echt blij van werd. Tot ik bij de Duizendpoot kwam. Wat een geweldig assortiment! Het fijn is dat je hier losse waxmelts kunt kopen, zodat je veel verschillende geuren uit kunt proberen zonder direct de volle mep te hoeven betalen. Eén losse waxmelt is prima betaalbaar (ook als je hem uiteindelijk niet lekker vindt ruiken thuis) maar is genoeg om een idee te krijgen hoe hij brandt. En als je hem lekker vindt dan kun je er een compleet 'setje' van kopen. Dat was voor mij een enorm pluspunt. Maar ook de verzending was meer dan prima, het werd dezelfde dag nog verzonden (helaas werkte DHL niet meer waardoor het pas na een dag of 5, 6 in huis was de eerste keer, maar daar kan de webshop niks aan doen, want ik kon zien dat het dezelfde dag nog aan DHL overhandigd was!) En tot slot, ook heel belangrijk, het klantencontact is top! Vriendelijk en super behulpzaam! Er is niks waar ik iets op aan te merken heb of wat 'verbeterd' kan worden wat mij betreft. Ik ben heel blij dat ik een nieuw betrouwbaar adres voor mijn waxmelts heb gevonden!

Eerste bestelling

Alles netjes verpakt,en wat een assortiment !

Mooie producten

Goed verpakt. Snelle levering

een zeer goede ervaring

ik koop er erg graag heerlijke producten een heeeel erge aardige lieve dame die je helpt ik kan ht iedereen aanraden om je producten by de duizendpoot te kopen grt walter hartmann

Nijverheidstraat 9

4261 TK Wijk en Aalburg

Over Kadoshop de Duizendpoot

Duik in onze wereld vol cadeaus, geuren & woonplezier Woondecoratie – landelijke, moderne en brocante items Geurproducten ,wasparfum, Scentchips geurkaarsen, waxmelts, geurolie en roomsprays Cadeaupakketten – speciaal samengesteld voor elk moment Sokken & Gadgets – grapjes, tekstplankjes, leuke snufjes