Super leuke spullen, goede prijs en razendsnel bezorgd

Spaarpot besteld en deze was super goed verpakt. Zonder krasje aangekomen! Bedankt Annemarie!

Vriendelijk en goed!

Een fijne ervaring met deze winkel. De producten die ik had besteld werden snel geleverd en waren met zorg en aandacht ingepakt. Hiernaast kreeg ik heel vlot een vriendelijke en duidelijke uitleg over een opmerking die ik bij mijn bestelling had geplaatst. Ik zou hier zeker weer bestellen!

Mooie artikelen en snelle verzending

Fijne en overzichtelijke webshop, mooie spullen en snelle verzending. Top!

Ik ben goed geholpen

Ik had een verkeerd product ontvangen en toen ik er een mailtje over stuurde werd hwt allemaal heel netjes opgelost.

Super goed en snel!!!

Wat een fijne, snelle levering

Supersnel geleverd

Supersnelle levering en heerlijke parfums! Yodeyma maakt supergoede dupes van originele (niche) parfums die bijna niet van echt te onderscheiden zijn. En ook nog voor een superprijs. De 2 nieuwsten, Dorian en Lido zijn allebei toppers!

Super netjes geholpen en te woord gestaan

Post nl was te laat. Netjes te woord gestaan en geholpen

Snel en mooi

Goed geregeld snel en mooi.

Snelle levering en heel mooi verpakt

Mooi assortiment!

een webshop voor onder andere heerlijke geurkado's

alles keurig verpakt en indien gewenst in kado verpakking, zo leuk om het pakket te ontvangen en alles te bekijken en ervan te genieten !

Goede ervaring

Alles was snel in huis. Wat superleuk was is dat er een leuke attentie bij zat.

Goed en betaalbaar product ( een houten kat).

Ik had het kattenbeeld snel in huis, alleen de feestelijke verpakking viel mij tegen: een simpel kado papiertje eromheen. Even een tip: verpak het in folie met een lintje en een sticker van de Kadoshop. Niettemin ga ik hier vaker iets bestellen. De collectie is geschikt voor elke portemonnee.

Altijd goede ervaringen!

Wij bestellen al lang bij de Duizendpoot omdat hier het grootste assortiment lekkere geurkaarsen te vinden is, en er vaak fijne kortingen worden gegeven. De klantenservice is ook altijd top, wij danken Annemarie ook voor de fijne service altijd!

gewoon top

Ik heb al vaker besteld en ben ook een paar keer in de winkel geweest. Echt een aanrader. Bestellingen zijn altijd snel en prima in orde, en bij een bezoek voel je je meer dan welkom.

Super snelle levering

Product was er de volgende dag al en zag er precies zo uit als op het plaatje.

Uitstekend!

Mooie producten. Snel en volledig in tact ontvangen. Producten worden goed verpakt verzonden. Ik kom zeker weer online shoppen!

Leuke unieke spulletjes

Ze hebben er leuke dingen om je huis/tuin mee te decoreren.

Gewoon goed

Snel geleverd en nog een kleinigheidje erbij.

Leuke ervaring

Mijn bestelling was zelfs ingepakt. Erg leuk! Snel verzonden. Ik kom zeker terug!

Uitgebreide keus, snelle levering

Al jaren een tevreden klant. Ze hebben van alles. Levering is super snel. Ben erg tevreden.

Top service !

Er was iets niet op voorraad ontzettend snel mail erover gehad en werd gelijk aangeboden om een vervangend artikel of geld retour te doen ! Ook nog ontzettend snel alles ontvangen ! Zeker een aanrader

Uitstekende service en topproduct

Ontzettend mooie vaas besteld. Een echt pronkstuk in mijn interieur. Vaas was zeer goed verpakt en in zeer goede staat aangekomen. Een aanrader!

Ondanks de paasdagen ontzettend snelle levering en goede communicatie.

Great customer service, fast shipping!

Would recommend & order again :)

Nijverheidstraat 9

4261 TK Wijk en Aalburg

Over Kadoshop de Duizendpoot

Duik in onze wereld vol cadeaus, geuren & woonplezier Woondecoratie – landelijke, moderne en brocante items Geurproducten ,wasparfum, Scentchips geurkaarsen, waxmelts, geurolie en roomsprays Cadeaupakketten – speciaal samengesteld voor elk moment Sokken & Gadgets – grapjes, tekstplankjes, leuke snufjes