Super snelle levering

Super snelle levering En heerlijke geurkaarsen

• Service

Ik heb een tik voor kleine votive�

Ik heb een tik voor kleine votive geurkaarsjes.... Deze zijn alleen niet meer vaak te vinden. Totdat ik deze winkel tegenkwam. Heerlijke geuren voor een geweldige prijs. Ik hoop dat je ze nog heel lang verkoopt. Het pakketje kwam wat later ivm een omruil, maar ik ben geweldig geholpen en hoe je alles ingepakt hebt...veel zorg en liefde voor je winkel. Het kadootje wat erbij zat...echt heel erg lief...hier wordt je toch blij van?? Warme groet, en tot ziens!

Snelle Levering

Snelle Levering, Alles netjes ingepakt en nog een cadeautje erbij. Ga zeker weer bestellen als alle goose creek geurtjes weer op zijn 1????

Heerlijk wasparfum!

Bestelling vlot binnen, keurig verpakt en heerlijk wasparfum zonder troep!

• Service

We hadden iets besteld maar moesten�

We hadden iets besteld maar moesten iets anders kiezen maar wel voor het zelfde geld ?

• Service

Altijd snelle service en zeer�

Altijd snelle service en zeer klantvriendelijk helemaal top

Super sneller levering

Super sneller levering. Zodra je hebt besteld. Kreeg ik nog geen uur later een bericht dat het verpakt is en onderweg! Dag later...lag het op de mat!! De geuren zijn HEMELS. Normaal gebruikte ik geur kaarsen, maar nu sojawax. Mijn huis ruikt net zo sterk naar koekjes,cozy kerst en kaneel.

1 woord SUPER

Snelle levering, leuk verpakt en persoonlijk contact over de verpakking. Ik ben echt super tevreden en zal hier vast vaker een cadeautje bestellen.

• Service

Snelle levering en met zorg ingepakt.

Snelle levering en met zorg ingepakt.

• Service

Goede service en snelle levering!!!

Goede service en snelle levering!!!

• Service

Super fijn en prettig een bestelling�

Super fijn en prettig een bestelling gedaan bij deze webshop. Ik zal in het vervolg vaker hier mijn aankopen verrichten. Daarnaast heb ik ook wat familieleden verteld over deze leuke winkel!

Goede producten

Goede producten, snelle levering

Vind de verzendkosten vrij veel

Vind de verzendkosten vrij veel

Heerlijke geurkaarsen besteld en de dag�

Heerlijke geurkaarsen besteld en de dag erna al in huis

Groot assortiment van ScentChips

Groot assortiment van ScentChips, redelijk geprijsd en een fantastische snelle levering, Top

Amazing products and service

I ordered two candles. The delivery was very fast, and the candles are amazing quality! You do not find these candle brands anywhere else in the Netherlands. I'll definitely be coming back!

• Service

Ondanks dat mijn bestelling naar�

Ondanks dat mijn bestelling naar Duitsland moest, toch in een paar dagen aangekomen. Heb alleen de bezorger kommentaar gegeven dat hij mijn pakketje omhoog gooide en niet opving, zodat deze op de grond belandde. Gelukkig alles heel door de goede verpakking. Dank jullie wel!

zo doorgaan kan niet beter

zo doorgaan kan niet beter

• Service

Altijd mooie producten en leuke�

Altijd mooie producten en leuke prijzen, ik bestel er al jaren! Super fijne webshop

• Service

Makkelijk bestellen en snel in huis.

• Service

Snelle levering, blij met mijn bestelling, goed verpakt!

Score: 10

by annemarie zijn alle spullen goed

Fijne aanbiedingen....supersnel�

Fijne aanbiedingen....supersnel verzonden. Heerlijke geurkaasen van goose creek. Daar ga ik altijd voor. Sterke lekkere geur. Goed verpakt ook.

Super snelle verzending

Super snelle verzending, goed verpakt, en heerlijke produkten

Nijverheidstraat 9

4261 TK Wijk en Aalburg

Over Kadoshop de Duizendpoot

Duik in onze wereld vol cadeaus, geuren & woonplezier Woondecoratie – landelijke, moderne en brocante items Geurproducten ,wasparfum, Scentchips geurkaarsen, waxmelts, geurolie en roomsprays Cadeaupakketten – speciaal samengesteld voor elk moment Sokken & Gadgets – grapjes, tekstplankjes, leuke snufjes