Laden reviews...
68 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Klanten waarderen vooral de snelle levering, de goede prijs-kwaliteitverhouding en de duidelijke website. Het bestelproces wordt als eenvoudig en vlot ervaren, met snelle reacties van de klantenservice. Enkele leveringen liepen uit of er was een kleine fout, maar die wordt meestal snel opgelost. Over het algemeen is de ervaring positief en consistent.
Zie boven
3 August 2026
Hans
Zuidplas
Deze ontkalkingstabletten en reinigingstabletten gebruik ik al jaren voor mijn Miele koffieautomaat en naar volle tevredenheid. Koffie-tabletten.nl is voor mij de enige keuze op dit gebied.
2 August 2026
Ruud
Reimerswaal
Alles was perfect en snel
2 August 2026
Eva
Hilversum
Huismerk doet z'n werk en is zeker zo goed als het orginele
1 August 2026
Johan
Beegden
Prima en netjes snel bezorgd. Top....!!
8 July 2026
Marja
Alkmaar
Bestelling liep zoals je mag verwachten
6 July 2026
Peter
Heenvliet
Bestelling zou volgens de site de volgende dag geleverd worden. Werd toch een dag later dus moest het naar een ophaallocatie. Nu vijf dagen verder en pakket is nog steeds onderweg.
Beveelt niet aan
Ootmarsum
3 July 2026
Kees
Culemborg
Besteld een dag later geleverd
3 July 2026
R
Gerkesklooster
Je ziet of ondervind geen verschil in het koffieapparaat en de reinigingen moeten veel te frequent gebeuren. Veel teveel reclame.
Beveelt niet aan
8 June 2026
Ikke
OVL
Beste,
De frequentie van reinigen daar hebben wij helaas geen invloed op. Fabrikanten zoals Jura en Philips werken met tellers afhankelijk van het aantal kopjes, ingestelde hardheid etc.
Frequent ontkalken is ook wel degelijk nodig om uw machine in goede conditie te houden. Dat je erna niets merks klopt inderdaad je zou pas iets merken als je de reiniging en ontkalking zou negeren. Je boiler en leidingen gaan dan dicht zitten met kalk en de zetgroep komt vast te zitten met koffieresten en koffievet.
Overigens maken wij zelf niet veel reclame en adverteren we alleen op google om gevonden te worden.
Duidelijke site, snelle levering! Tevreden !
Leontien
Ede
Bedankt!
De tabletten waren in 4 zakjes van 9 stuks verpakt. Dat is heel fijn zodat je geen grote zak hebt die moeilijker op te bergen is. S'middags besteld en de volgende dag in huis. Goede service.
Ghj
Helmond
Bedankt voor de goede review.
prima product en snelle levering
Marianne
Wouwse Plantage
snel in huis, en werkt zoals het hoort, super
Bernard
Rotterdam
Dit is de tweede keer dat ik deze zending bestel. We gebruiken dit niet zoveel. Ongeveer om de maand geeft onze Smeg koffiemachine aan dat ie moet worden ontkalkt. Tegelijk doen we dan ook onze Senseo. Enige nadeel is dat je echt wel flink moet naspoelen en zelfs dan nog een kop of twee met koffie moet verknoeien, eer de smaak eruit is. Verder zijn de tabletten gemakkelijk in gebruik en bewaren lang.
4 June 2026
Jean
Genk - België
Bij ontkalken is werken met zuren helaas noodzakelijk en vooral bij een senseo die vaak geen goed ontkalk en naspoel proces hebben kun je dat nog proeven.
Meeste nieuwere machines spoelen voortaan voldoende na.
Snel bestellen en snel geleverd, zelfs op zaterdag
1 June 2026
Corry
Ruurlo
Goede producten, prijs kwaliteit en snel ontvangen.
24 May 2026
Iris
Bussum
Pillen (schoonmaak en ontkalken) doen goed hun werk en zijn stukken goedkoper dan in de winkel
6 May 2026
Petra
Eindhoven
Goede service, snelle levering
5 May 2026
Joop
Zevenaar
Snelle service . Goede en vriendelijke helpdesk. En vooral goede artikelen, werken super!!!!!
4 May 2026
Ton
VLIJMEN
Vandaag besteld, morgen in huis, helemaal goed gegaan. Ik heb de producten nog niet gebruikt dus daar kan ik nog niks over zeggen.
3 May 2026
Lies
OOSTERWOLDE FR
Alle tabletten apart verpakt en dan ook nog per negen. Verzending zonder problemen. Prima product.
2 May 2026
Geurt
Veghel
Prijs is hetzelfde als 2 jaar terug voor dezelfde reiningsartikelen. Snel ontvangen. Alles naar verwachting!
5 April 2026
Dennis
Berkel en Rodenrijs
https://koffie-tabletten.nl is de specialist in Nederland en Belgie voor ontkalkingstabletten en reinigingstabletten voor alle merken koffie machines. o.a. de grote merken zoals Jura en Siemens maar ook voor kleinere merken zoals Sage en Krups hebben we alles op voorraad.
Wij kennen uw apparaat en de reinigingsprocedures bij vragen kun je dus ook altijd bij ons terecht.
udenseweg 8 b
5405PA Uden