Goed verpakt en alles naar wens.

Super goede service

Goede en duurzame oplossing

Goede service, snelle levering en product doet wat het moet doen

Erg tevreden met de end 2 end service, snelle levering en het product. Onze slaapkamer is er droger & comfortabeler door geworden, wij zijn blij met het resultaat en hadden dit eerder moeten aanschaffen gezien het resultaat.

Top ervaring

Goed product luchtontvochtiger + reiniger en uitstekende service. Zowel bezorgservice als telefonisch.

Duidelijkheid ten top

Ik heb eerst gebeld omdat ik veel vragen had over een luchtontvochtiger, ik kreeg veel informatie en duidelijkheid wat ik wilde weten. Ik heb gelijk besteld want ik dacht “dit zit wel goed “. Apparaat werkt prima en heb er veel vertrouwen in. Het is een helthome 20 liter

Goed product

Advies goed

De levering was 2 dagen te laat alleen daar was luchtontvochtigerwinkel.nl niet uniek in. Black Friday en op tijd leveren gaat niet samen. Het advies was goed en het product ook. Een onbekend merk maar so far boven verwachting.

Deskundig advies Goed bereikbaar

Prima.

Snelle, netjes verpakte levering. Luchtontvochtiger werkt zoals omschreven.

Goede service en fijn apparaat

Heel goed geholpen! Apparaat werkt perfect. Snel geleverd ook! Super tevreden.

Top klantenservice

Twijfelde over of een luchtontvochtiger wat voor ons was, even gebeld met Michiel en die heeft mij goed te woord gestaan. Echt een specialist in het vak, thanks!

Prima product

Prima product, goed verpakt. Levering werd wel buiten voor de deur gezet in de regen! Graag vervoerder hierop aanspreken

Wasdroogfunctie boven verwachting

Wij hebben de Helthome 20L smart air gekocht, hadden wat beginnende vochtproblemen in onze wasruimte maar met name de wasdroogfunctie was een wens. Deze werkt echt boven verwachting goed. Hij is sneller t.o.v. de droger maar ook zuiniger.

Wasdroogfunctie boven verwachting!

De Helthome smart air 20 liter met wasdroogfunctie aangeschaft en onwijs tevreden met de wasdroogfunctie. Gaat echt 'n stuk sneller als ik dacht en zuiniger tov onze droger

Tevreden

Apparaat doet wat het moet doen. Snel geleverd, goed advies.

prima toestel & snelle levering

Een Helthome 25 liter besteld, goed verpakt, apparaat doet zijn werk en snelle levering.

Doet het goed gebruikt op de verwarmingssysteem meer energie dan gedacht

Mooi compact apparaat doet goed zijn werk

Snelle levering. Goed product en werk uitstekend

Werkt goed

Staat in slaapkamer en vanaf de eerst dag al duidelijk verschil.

Oranje Nassaulaan 163

2051 HN Overveen

0172 72 91 13

Over Luchtontvochtigerwinkel.nl

De specialist in luchtontvochtigers voor particulier en zakelijk. Onderdeel van Qlimatix Group B.V. Merken: Helthome en Wood’s. Deskundig advies en snelle levering.