Gewenste producten ruim voorradig en vlotte levering

Ruime keuze en vlotte levering

Uitermate vriendelijke en snelle hulp

Nadat mijn bestelling gebroken aankwamen nam ik contact op met service. Snel en correct probleem opgelost.

Snelle service!

Goede en snelle levering.

Om 20.00 uur heb ik bestelling geplaatst en deze was er de volgende ochtend al voor 10.00 uur

Goed en snel

Goede informatie en snel bezorgd

Makkelijk te bestellen

Mijn eerste bestelling.

Danku

Snel levering

Snel en goed

Ik heb de bestelling in goede orde en snel ontvangen.

beoordelingsverzoek kwam 1 minuut na bestelling

Beoordelingsverzoek kwam 1 minuut nadat ik de bestelling plaatste. Dat is zinloos.

Zeer goed en snel geregeld

Niet goed

23 november besteld en 27 november nog niet ontvangen

Snel geleverd, goed verpakt en betaald met Klarna, top!

Betrouwbaar adres voor supplementen

Fijne webshop met eerlijke prijzen. Ik bestel hier vaker.

De 2 x

Erg tevreden ben

Kwam snel binnen, duidelijke uitleg.

Ik had verschrikkelijke slaapproblemen. Langere tijd slaappillen van de huisarts gebruikt, maar nu overgestapt naar valeriaan een prima vervanging met natuurlijke ingrediënten.

Goede communicatie en snelle levering

Slaappillen besteld en die waren snel binnen, ook goede communicatie met het bedrijf.

Goed aanbod in de homeopathie

Goede webshop voor haarproducten

Hier een goede betaalbare shampoo gevonden en andere haar producten voor haar problemen. Goede omschrijving product en snel geleverd.

Vitamine D besteld, had het snel in huis. Erg fijn

Ik heb meerdere vitamine besteld. Levertijd was snel en ik ben tevreden over de producten.

Te vroeg geleverd…

Ik had mijn bestelling in de avond geplaatst met de vraag in de opmerkingen of het de volgende dag in de middag geleverd zou kunnen worden. Helaas stonden ze de volgende ochtend om 10:00 al aan de deur! Hierdoor heb ik het pakket gemist en kon ik nog een dag wachten… Jammer dat dit niet goed is opgepakt. Verder was het wel goed en discreet verpakt.

Bestelling snel binnen en boven verwachting !

Het was perfect geregeld, de volgende dag al in huis.

Toppie

Fijne service, goed proffesioneel advies gekregen.

Ik ben erg tevreden over Drogistwereld. De service is snel, vriendelijk en professioneel. Ik kreeg duidelijk en deskundig advies over de producten die ik nodig had, en alles werd netjes en op tijd geleverd. Fijn om te merken dat er echt met je wordt meegedacht! Zeker een aanrader.

Top !

Eindelijk producten gevonden die ik normaal altijd in Duitsland koop. En nog betaalbaar ook.

Industrieweg 46

6541 TW Nijmegen

Over Drogist Wereld

Drogistwereld.nl is dé online drogist met een breed assortiment aan gezondheid, verzorging en wellnessproducten. Van vitaminen en supplementen tot huidverzorging, babyproducten en huishoudelijke essentials – altijd scherp geprijsd en snel geleverd. Bij Drogist Wereld vind je kwaliteit, gemak en betrouwbare service voor jouw dagelijkse gezondheid en verzorging.