Laden reviews...
8.232 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
De reviews tonen overwegend hoge productkwaliteit en betrouwbare levering. Klanten waarderen vooral de pasvorm en het comfort. Veel reacties noemen een sterke prijs-kwaliteitverhouding engemakkelijke online bestelling. Een enkele opmerking betreft verpakking en retourneren, maar de algemene tevredenheid blijft hoog.
Goed model. Koop geen andere dan dit corrigerend badpak
Ivon
Puiflijk
Verkeerde product aflevering. ipv 4-pack blauw/zwart is een BH geleverd. Dat voor een 80-jarige man ?
Fred
Castricum
Als je je maat weet zit het goed. Mooie kleur en precies op tijd de aanbieding gaat mee op reis. En het belangrijkste eigenlijk goed verpakt. Top
Nf
Oostvoorne
Supersnelle levering. Mooi fijn zittend badpak. Super kwaliteit voor veel jaren zwemplezier
mia
Huijbergen
De bestelling is supersnel geleverd en is goede kwaliteit.
Bernadette
Terneuzen
Vorig jaar een tankini gekocht. Veel complimenten gekregen. Mooie pasvorm. Draagt heerlijk. Erg mooie kleur. Blijft mooi. Nu heeft mijn zusje eenzelfde tankini in blauw gekocht! Heel erg tevreden.
Nini
Bakel
zeer goede kwaliteit
Jacqueline
Dorst
Fijne website. Bestelling snel en goed verpakt verstuurd. Fijne kwaliteit en pasvorm van het bestelde item. Zeer aantrekkelijke prijs.
C
Venlo
Ik gebruik al jaren lingerie van het merk ten Cate. Het zit comfortabel en is van zeer goede kwaliteit.
Hilda
Apeldoorn
Mijn ervaring met het product van Ten Cate is goed. Het is een heel goed product.
a.j.
Alkmaar
Keurig verzorgd
marly
Alkmaar
materiaal is fijn, de maat is oke en snelle levering
Anja
Heerlen
Bestellen ging goed, net als verzenden en afleveren. Helaas heb ik secret cotton besteld ipv de secret Bij mijn order bevestiging kon ik ook niet ziet dat het de cottonserie was, anders had ik het geannuleerd Nu moet ik het retourneren ( met kosten) en opnieuw bestellen Bij de order bevestiging zou ik graag de naam van het hele product zien, dan had ik eerder kunnen ingrijpen
Beveelt niet aan
M
Spijkenisse
De slips sluiten goed aan door de goede kwaliteit van de stof. Model prima voor mij met de high leg.
Anna
Delft
Zeer mooie badkleding met goede pasvorm Bestelling snel geleverd Ik ben zeer tevreden
Linda
Rotterdam
Eerste bestelling online. Ga anders kopen in Nuenen bij Tweka/Ten Cate. Account aangemaakt. Verder tevreden over het artikel. Maar in magazijn fout gemaakt. 2 dezelfde pakbonnen, maar 2 verschillende badpakken bezorgd. Met een mail perfect opgelost. 1 badpak retour gezonden.
Marion
Weert
Alles goed verlopen. Kreeg alleen geen melding via POST.nl voor een track and trace.
Marja
Velp
Alles netjes verpakt . ziet er goed uit .
Jaap
Gouda.
Goeie service
20 August 2026
An
Brugge
3 pakjes onderbroekjes besteld. Was €45. Ik dacht dat 8n zo'n pakje 3 broekjes zaten. Wat schetst mijn verbazing. In totaal slechtst 3 broekjes waarvan de broekspijpen me ook niet aanstonden. Er kwam ook nog eens €5 verzendkosten bij, terwijl ik dacht dat bij zo'n bedrag dit gratis zou zijn!
Beveelt niet aan
Houten
Mooie kwaliteit, helemaal perfect
I
Adam
maar helaas zat het niet naar mijn zin
tiny
kerkrade
Snel geleverd, goede service.
Gerald
Boekel
Mooie online shop
18 August 2026
Lenie
Landgraaf
ten Cate is in 1952 opgericht door Loets ten Cate en is sinds 2024 gevestigd in een modern kantoorpand en distributiecentrum in het Twentse Borne.
Geschiedenis
Onze geschiedenis is niet alleen al ons dagelijks goed, maar ook wie wij zijn. Bij ten Cate slaan we de handen ineen om samen aan dit mooie merk en deze fijne (werk)plek verder te bouwen.
Duurzaam
We werken met ons hart. Dat betekent dat we steeds duurzamer produceren. We houden rekening met de natuur maar ook met de mensen die aan de basis staan van ons productieproces.
Van producent en leverancier tot collega en consument; we zijn zuinig op elkaar. Onze band is fair en warm, net als bij familie. We geven om elkaar.
Natuurlijk, we hebben een scherp oog voor mode en trends maar comfort en functionaliteit vinden we nét iets belangrijker.
Familie
We waren er voor je oma en voor je moeder. We zijn er voor jou en voor je dochter. En we willen er zijn voor je kleinkinderen, voor hun kinderen en voor iedereen daarna.
Morseltoven 12
7621HB Borne