Laden reviews...
8.109 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
De reviews tonen overwegend hoge productkwaliteit en betrouwbare levering. Klanten waarderen vooral de pasvorm en het comfort. Veel reacties noemen een sterke prijs-kwaliteitverhouding engemakkelijke online bestelling. Een enkele opmerking betreft verpakking en retourneren, maar de algemene tevredenheid blijft hoog.
Bestelling op tijd
Ineke
Olst
Al eerder heb ik katoenen dames slips (secrets high waist) besteld. Zitten aangenaam maar met een paar maatjes meer iets minder goed in het kruis. Na ongeveer 2 jaar ben ik aan nieuwe toe. Zelfde maat besteld als ik al had maar helaas, deze vallen krapper en zijn eigenlijk iets te klein. Omdat retourneren en opnieuw bestellen nòg eens bijna €10 kost heb ik besloten ze te houden en hopen dat ik wat weet af te vallen. Beetje raar misschien maar €15 verzend-, retour- en opnieuw bestellenkosten wordt me te dol. Terecht overigens dat ten Cate dit allemaal niet gratis doet maar voor mij is dit teveel. Als je zeker bent van je maat raad ik de slips echter niet af.
Liesbeth
Landsmeer
Ik ben heel blij met de twisted bikini top en het bijpassende broekje. De kwaliteit is erg goed en zowel het topje als het broekje vallen precies op maat.
Britt
Delft
Mooi materiaal, ademend en met een zijdeachtig gevoel. Naadloos en keurig afgewerkt. Ontzettend blij mee.
25 July 2026
Marjan
Arcen
Alles keurig verpakt !
25 July 2026
Marieke
Doetinchem
Twee maal achter elkaar besteld. Wordt netjes geleverd. Past door de brievenbus en zit netjes verpakt. Zeer tevreden over de kwaliteit!
F.
's-Hertogenbosch
Bestellen was makkelijk en betalen en bezorging ook ok.
Wil
Hummelo
De levering is snel. De website is niet duidelijk genoeg, zodat je het juiste kunt bestellen. Na een prettig telefonisch contact werd mijn probleem opgelost, maar dat kostte Ten Cate wel geld.
Marjan
Zutphen
De bezorging is zeer slecht via postNL. Ik wacht nog steeds op mijn bestelling. Staat voor 15u besteld vlg dag in huis. Klopt zeker niet, wacht nu al 4 dagen. Zeer slecht!
Marian
Luttelgeest
Snel geleverd, zeer tevreden over het ondergoed
Petra
Sittard
Kortingscode vergeten. Storten ze alsnog terug. En prachtig ondergoed. En super snel.
Gabrielle
Haarlem
Er is wat veranderd bij Ten Cate. Het merk voelde warm en dichtbij, nu koud en zakelijk.
Kathryn
Amsterdam
Zit perfect.
Nel
Doorn
Valt zeker niet tegen.
Jolanda
Dordrecht
Ik ben fan van de badkleding. Heb diverse prints en modellen. Klantenservice ook top; snel en vriendelijk.
MC
Haarlem
Snelle levering en mooie ochtendjas , goed verpakt
Lydia
Maastricht
Ik draag zwarte ondershirts met mouw en zwarte hemden van Ten Cate. Deze producten hebben een uitstekend draagcomfort en zijn van uitstekende kwaliteit.
Johan
Schalkhaar
Prima.
Tinie
Middelstum
Ik kocht de midi slips. Het is mooi basic naadloos ondergoed. Het is comfortabel en toont niet door de kleding heen. Ook fijn is het katoenen kruisje waardoor het ademend blijft.
Saskia
Blaricum
Nigmaals, zeer tevreden.
21 July 2026
M.
Oosterhout
Na een retourzending een week geleden ( materiaal van het zwempak was niet erg rekbaar) nog steeds geen geld teruggestort gekregen . Jammer , want wel vooraf betaald.
21 July 2026
Ellen
Bergen op Zoom
Binnen enkele werkdagen had ik het bestelde thuis. Het was goed verzorgd en verpakt.
Femmy
Nunspeet
Maar ik heb wat retour gedaan en weet nog niet hoe snel de terugbetaling gaat .
Lenie
Aalten
Zie bovenstaande
B
Dieren
Ik ben zeer tevreden met deze aankoop.
Riet
Rhenen
Ten Cate is in 1952 opgericht door Loets ten Cate en is sinds 2024 gevestigd in een modern kantoorpand en distributiecentrum in het Twentse Borne.
Geschiedenis
Onze geschiedenis is niet alleen al ons dagelijks goed, maar ook wie wij zijn. Bij ten Cate slaan we de handen ineen om samen aan dit mooie merk en deze fijne (werk)plek verder te bouwen.
Duurzaam
We werken met ons hart. Dat betekent dat we steeds duurzamer produceren. We houden rekening met de natuur maar ook met de mensen die aan de basis staan van ons productieproces.
Van producent en leverancier tot collega en consument; we zijn zuinig op elkaar. Onze band is fair en warm, net als bij familie. We geven om elkaar.
Natuurlijk, we hebben een scherp oog voor mode en trends maar comfort en functionaliteit vinden we nét iets belangrijker.
Familie
We waren er voor je oma en voor je moeder. We zijn er voor jou en voor je dochter. En we willen er zijn voor je kleinkinderen, voor hun kinderen en voor iedereen daarna.
Morseltoven 12
7621HB Borne