Short met gulp werkt niet!

Ik heb twee shorts besteld met gulp, want dat is makkelijk dan hoef ik niet alles te laten zakken als ik mijn behoefte moet doen! Maar bij het uitproberen bleek dat de gulp niet werkt, er zit een afdekdoek (mijn eigen woorden) voor de gulp zodat je niet direct het orgaan kan pakken en in de meeste gevallen je eigen aan het bevuilen ben, slechte zaak!! Ik stuur ze niet terug maar déponeer ze in het "ronde archief". Conclusie, niet kopen als de gulp belangrijk is!!! Ps. De normale onderbroeken met gulp hebben deze problemen niet!

Duurt lang voordat je iets van je retour hoort

Had mijn bestelling terug gedaan geen enkel bericht van de retour zending en of die überhaupt is aangekomen De producten zijn prima en goed de levering supersnel

Super tevreden

Ik had 2 verschillende modellen besteld om te kijken welke ik fijner vind. Maar ze bevallen allebei, dus ik hou ze allebei.

Goed product

Werd erg goed geholpen toen mijn bestelling niet had ontvangen. Probleem was de volgende dag al opgelost.

kwaliteit goed,

de communicatie verliep niet zo best ivm een actie. stug een beetje.

Snelle levering van een super product

De onderbroeken zitten als gegoten. Heerlijk stofje. Bestel binnenkort nog een paar bij.

Topkwaliteit

Fijne hemdjes, snelle levering.

Goede kwaliteit & betaalbaar Perfecte snelle en correcte levering Aangenaam draagcomfort

Mooi product, zit echt heerlijk

Goede kwaliteit en altijd goede pasvorm.

Al meer dan 40 jaar ben ik klant van Ten Cate. Eerst kocht ik mijn ondergoed in Hengelo, daarna in Enschede. Sinds kort online en dat bevalt prima. Makkelijk te bestellen en snelle levering. Ook heel fijn die 1+1 gratis aanbiedingen!

Nog steeds niet ontvangen

Ik kan nog niets zeggen over de producten want zijn na een week nog niet binnen

Snel en makkelijk

Snel geregeld en ook snel ontva8ngen

Mooie prijs/ kwaliteit

Tevreden met mijn aangekochte producten.

Mooi product

Voldoet volledig aan mijn verwachtingen

Perfecte

Ondergoed zit heerlijk. En als je de aanbiedingen pakt is het helemaal niet zo duur.

Het perfecte ondergoed.

Het is gewoon kwalitatief het beste ondergoed. En de bezorging was ook dik in orde.

Goede kwaliteit, mooie pasvorm.

Al jaren mijn favoriete ondergoed, Helaas zal in dit geval de bestelling retour gaan ivm ander materiaal en daarom ook pasvorm. Valt echt nu kleiner… Blijft een mooi product vandaar 4 sterren, zou het zeker aanraden.

top

altijd klasse ondergoed. goeie prijzen en zeer vlotte service. waarvoor dank

Correct en netjes afgehandeld!

Retourzending werd correct afgehandeld. Ook de mail werd netjes beantwoord. Een tevreden klant.

prima snit

vlotte levering en prima snit

Geweldig!

Fijne handige onderbroeken, precies wat ik zocht!

Vervelend

ik heb geen ervaring, want ik heb de bestelling nog niet binnen, en ook geen bericht meer van jullie gehad

Makkelijk besteld, snel en goed geleverd.

Tevreden

Mijn bestelling werd snel geleverd. Het hele proces wordt netjes doorgegeven, prima communicatie! Tevreden over de uitstekende kwaliteit die lang meegaat, ook na het wassen.

Morseltoven 12

7621HB Borne

0800 836 22 83

Over Ten Cate

Ten Cate is in 1952 opgericht door Loets ten Cate en is sinds 2024 gevestigd in een modern kantoorpand en distributiecentrum in het Twentse Borne. Geschiedenis Onze geschiedenis is niet alleen al ons dagelijks goed, maar ook wie wij zijn. Bij ten Cate slaan we de handen ineen om samen aan dit mooie merk en deze fijne (werk)plek verder te bouwen. Duurzaam We werken met ons hart. Dat betekent dat we steeds duurzamer produceren. We houden rekening met de natuur maar ook met de mensen die aan de basis staan van ons productieproces. Van producent en leverancier tot collega en consument; we zijn zuinig op elkaar. Onze band is fair en warm, net als bij familie. We geven om elkaar. Natuurlijk, we hebben een scherp oog voor mode en trends maar comfort en functionaliteit vinden we nét iets belangrijker. Familie We waren er voor je oma en voor je moeder. We zijn er voor jou en voor je dochter. En we willen er zijn voor je kleinkinderen, voor hun kinderen en voor iedereen daarna.