snelle levering product zoals op de�

snelle levering product zoals op de foto goede pas maat

Goede kwaliteit en pasvorm.

Goede kwaliteit en pasvorm.

Duidelijke site

Duidelijke site, goede communicatie, snelle verzending, juiste artikelen, goede kwaliteit en netjes verpakt.

Snelle en correcte levering.

Snelle en correcte levering.

Trage terugbetaling

Terugbetaling geretourneerde maar al wel (via Riverty) betaalde artikelen duurt (mij) te lang.

Netjes en snelle levering en bij ruilen�

Netjes en snelle levering en bij ruilen of retourneren alles netjes afgehandeld

Super mooie bikini

Super mooie bikini, zit perfect en snelle levering

Goed en snel geleverde kwaliteit.

Afgezien van een hik-up in de internet connectie waardoor ik geen kans meer zag om mijn 10% korting veilig te stellen tijdens de 1e aanmelding ging eea perfect. Keurig verpakt aangeleverd kwaliteits ondergoed. Voelt stevig en vertrouwd aan en de pasvorm is ook top.

Waar blijft mijn cadeaubon?

We hebben speciaal een aantal artikelen gekocht op moederdag. Ik had een mail ontvangen waarin stond als je vandaag besteld krijg je een cadeaubon ter waarde van �15,- . Het pakketje super snel ontvangen maar er zat helaas geen cadeaubon bij. Erg slordig!! Hoi, ik begrijp deze reactie niet!! Ik kan het niet duidelijker omschrijven en voel me niet serieus genomen.

Snel en goed geleverd

Snel en goed geleverd Product mooie kwaliteit

Alles snel en netjes geleverd.

Alles snel en netjes geleverd.

Snel geleverd en fijne broekjes

Snel geleverd en fijne broekjes

Kwaliteit en goede pasvorm

Vlotte levering. Product voldoet aan de verwachting.

Goede webshop

Goede webshop, leuke aanbieding.

ene dag besteld anderen dag thuis

ene dag besteld anderen dag thuis

Goede pasvorm

Goede pasvorm, materiaal voorkant hipster heel stevig, achterkant hipster valt mooi over de billen, is van mooi kant

Plaknaden komen los

Ik kocht onlangs slips (secrets) waarvan de plaknaad al binnen 4 uur los kwam. Het is goed opgelost (behalve geen bericht over niet leverbare artikelen). Helaas merk ik nu dat iets oudere slips hetzelfde euvel krijgen. Mijn heel oude afgedragen slips zijn nog heel. Het voelt voor mij alsof er iets aan de productie is veranderd. Ik twijfel erg of ik dit merk nog wil kopen.

Snelle levering!

Snelle levering!

Mooie spullen

Mooie spullen, makkelijk te bestellen, perfect bezorgd.

Is wat het belooft!

Mooie bikini precies zoals ik het verwacht had. Snel geleverd!

er ontbreekt een pakket

er ontbreekt een pakket

Mooi product en snelle levering!

Mooi product en snelle levering!

Het badpak past uitstekend en staat mij�

Het badpak past uitstekend en staat mij prima. Ik heb maat 36 en ben 82 jaar. Heel fijn om weer een badpak te hebben, dat me helemaal bevalt! De levering was snel en goed geregeld.

Fantastisch ondergoed, matige klantenservice

Fantastisch ondergoed maar als de belofte is �vandaag bestellen en morgen in huis� vind ik het slordig dat ik zelf na ruim een week contact moet opnemen waar mijn bestelling blijft. Er waren problemen in het magazijn - dat kan gebeuren en daar heb ik alle begrip voor. Maar laat de klant dat dan even weten. Ik had ze besteld met het idee ze mee op vakantie te kunnen nemen. Dat kan echt een stuk klantvriendelijker.

Morseltoven 12

7621HB Borne

0800 836 22 83

Over Ten Cate

Ten Cate is in 1952 opgericht door Loets ten Cate en is sinds 2024 gevestigd in een modern kantoorpand en distributiecentrum in het Twentse Borne. Geschiedenis Onze geschiedenis is niet alleen al ons dagelijks goed, maar ook wie wij zijn. Bij ten Cate slaan we de handen ineen om samen aan dit mooie merk en deze fijne (werk)plek verder te bouwen. Duurzaam We werken met ons hart. Dat betekent dat we steeds duurzamer produceren. We houden rekening met de natuur maar ook met de mensen die aan de basis staan van ons productieproces. Van producent en leverancier tot collega en consument; we zijn zuinig op elkaar. Onze band is fair en warm, net als bij familie. We geven om elkaar. Natuurlijk, we hebben een scherp oog voor mode en trends maar comfort en functionaliteit vinden we nét iets belangrijker. Familie We waren er voor je oma en voor je moeder. We zijn er voor jou en voor je dochter. En we willen er zijn voor je kleinkinderen, voor hun kinderen en voor iedereen daarna.