De Secret collectie van Ten Cate is TOP

De Secret collectie van Ten Cate vind ik TOP. Perfecte pasvorm. De gebruikte materialen voelen zacht aan en zitten fantastisch. De items zijn naadloos en daardoor absoluut n�et te zien onder je bovenkleding. Dat geeft je een zelfverzekerd gevoel.

Goede service en mooie bikini's

Het bestelproces verliep makkelijk, ik had mijn bestelling snel in huis en de bikini was helemaal naar wens. Gelijk nog maar 1 besteld!

Mooi badpak en de maattool werkt prima

Prima site ik had via de maat tool gelijk de juiste maat en een prachtig badpak snel geleverd en netjes verpakt. Top

Blij

Waarom het zo'n goede ervaring was te kopen bij de offici�le website van Ten Cate is dat ik fan ben van Ten Cate ondergoed. Via andere websites weinig keuze voor een maatje meer ondergoed. Het zijn niet de goedkoopste maar kwalitatief goed en prettig te dragen slips. Een duidelijke en overzichtelijke website maakt het winkelen gemakkelijk.

Geen klachten

Geen klachten. Besteld, betaald en ontvangen.

Keurig ingepakt en goede kwaliteit

Werd keurig ingepakt aangeleverd. Ben heel tevreden over de kwaliteit van de lingerie.

Tevreden met aankoop

Een snelle levering + een goed product voor een goede prijs

Prachtig

Sneller levering, mooie kwaliteit en juiste pasvorm

Website

Heb nu 3x review geschreven. Maar hij vliegt eruit De digitale omgeving van ten cate is slecht daar mag wel wat aan gedaan worden

Goed ondergoed

Goed ondergoed. Bezorging kon beter ( in 2 delen geleverd dus 2 dagen thuis moeten blijven) en zonde van het verpakkings materiaal 2 slipjes in een doos. Het kan ook in een stevige enveloppe en dan in de brievenbus.

Gemakkelijke site snelle levering prima�

Gemakkelijke site snelle levering prima service

De levering was op tijd

De levering was op tijd Goed verpakt Duidelijke brief voor de retourzending ( had ik gelukkig niet nodig )

Het pakketje was heel snel in huis

Het pakketje was heel snel in huis , en met dit mooie weer kwam het helemaal goed uit. En ook nog perfecte pasvorm

Goede pasvorm

Snelle levering. Vorig jaar ook een bikini van ten cate gekocht. Blijft mooi ook na regelmatig wassen.goede pasvorm.

Heerlijk ondergoed

Goede kwaliteit ondergoed. Vlot en netjes verpakt geleverd.

Aanrader

De hemdjes werden snel geleverd en waren van hele goede kwaliteit! Draag ze met veel plezier.

Overzichtelijke site

Overzichtelijke site. Bestelling in 1 levering compleet. Product geweldig. Ik kan weer even vooruit, blij mee.

super

snelle levering goed product

Helder

Helder, snel

Eindelijk een bh voor mij.

Eindelijk een bh voor mij. Ben nochtans al lang geen tiener meer maar ze zitten goed. Ik ben benieuwd naar de kwaliteit maar na enkele keren gebruik kan men dit niet zeggen..

De post bracht het pakket en het was�

De post bracht het pakket en het was niet de volledige bestelling .maar er zat ook geen briefje bij dat het nageleverd zou worden ,.Dus je moest er weer achteraan bellen . Na telefonisch contact is het opgelost .

Prachtige bikini

Prachtige bikini, wel aan de prijzige kant maar verwacht dat ik hier jaren plezier van ga hebben;)

Super snelle levering

Super snelle levering

Morseltoven 12

7621HB Borne

0800 836 22 83

Over Ten Cate

Ten Cate is in 1952 opgericht door Loets ten Cate en is sinds 2024 gevestigd in een modern kantoorpand en distributiecentrum in het Twentse Borne. Geschiedenis Onze geschiedenis is niet alleen al ons dagelijks goed, maar ook wie wij zijn. Bij ten Cate slaan we de handen ineen om samen aan dit mooie merk en deze fijne (werk)plek verder te bouwen. Duurzaam We werken met ons hart. Dat betekent dat we steeds duurzamer produceren. We houden rekening met de natuur maar ook met de mensen die aan de basis staan van ons productieproces. Van producent en leverancier tot collega en consument; we zijn zuinig op elkaar. Onze band is fair en warm, net als bij familie. We geven om elkaar. Natuurlijk, we hebben een scherp oog voor mode en trends maar comfort en functionaliteit vinden we nét iets belangrijker. Familie We waren er voor je oma en voor je moeder. We zijn er voor jou en voor je dochter. En we willen er zijn voor je kleinkinderen, voor hun kinderen en voor iedereen daarna.