Heerlijk ondergoed

Goede website , mooie en fijne producten en mooie verpakking

Snelle levering! Producten zoals omschreven en kleur goed weergegeven. Fijne pasvorm.

Vlot geleverd en goede kwaliteit.

Vlot geleverd en goede kwaliteit.

Snel en correct

Snel en correct

Prima winkel en service

Productfoto's komen qua kleur overeen met het product. Mooie en fijne stof, draagt heerlijk en ademt goed. Ik draag het ontzettned graag. Snelle levering ook! Heb alleen 1 kritiek punt van naadloos ondergoed van Secrets: de naden van de hempjes zijn niet genaaid maar geplakt, gaan na 2 jaar dragen stuk.

Snelle levering. Mooie pasvorm en goede kwaliteit!

Mooie lingerie

Mooie lingerie, goede kwaliteit Snelle levering

Goede kwaliteit

Bestel je Ten Cate dan weet je dat je goede kwaliteit ondergoed krijgt. De maatvoering van de slips is veranderd maar die klopt in mijn geval toch niet. De vorige keer maat 2XL (48/50) besteld maar die is echt te groot. Nu maat XL besteld en dat past beter.

Heel blij met mijn bikini

Heel blij met mijn bikini, mijn 1e van Ten Cate, maar zeker niet de laatste. Snelle verzending, retourneren ook makkelijk. Vriendelijke telefonische klantenservice. Geen antwoord op mail dus raad bellen aan.

Goede kwaliteit kleding

Mooie kwaliteit hemden die ik heb besteld! Levering duurde helaas wat langer dan ik verwachtte, wellicht ivm het paasweekend.

Voor het retour sturen ontbrak de �

Voor het retour sturen ontbrak de adres sticker dus moest ik bellen en kreeg ik een antwoord nummer. Vervolgens nooit bericht over de retourzending en geen geld terug tot op heden. En ook geen reactie op mijn mailtje over hoe het zit. Niet best!

De bestelling is retour gestuurd

De bestelling is retour gestuurd. Deze voldeed niet aan de verwachtingen.

Keurig ingepakt. Artikel zit als gegoten Kontakt per mail was ook goed geregeld,aangezien we dachten dat het pakketje verdwenen was.

Mooie kwaliteit

Snelle levering. Mooie kwaliteit

Niet op de hoogte gesteld van ontbreken artikel bij levering

Helaas kreeg ik maar de helft van de bestelling geleverd. Pas nadat ik zelf contact heb gezocht, kreeg ik te horen dat de ontbrekende slip niet leverbaar was. Hier hadden zij mij natuurlijk zelf van op de hoogte moeten stellen! Nadat ik eenmaal contact had gehad kreeg ik wel vrij snel mijn geld terug.

Zeer tevreden over de webshop en�

Zeer tevreden over de webshop en bezorging. Fijn ondergoed

Product is ok� maar werd helaas pas na�

Product is ok� maar werd helaas pas na een week geleverd. Aangegeven was dat dit de volgende werkdag zou zijn. Ik werd niet ge�nformeerd en heb zelf na een paar dagen contact opgenomen.

Goede kwaliteit

Zeer tevreden over de kwaliteit van de aangeschafte producten. Snel verstuurd. De levering liet helaas wat langer op zich wachten.

Mooie materialen

Mooie materialen, zit omzettend lekker, blijft fris na dragen.

Fijne website

Was niet mijn 1e ervaring. Ben altijd tevreden Snelle levering en goede producten met kwaliteit

Het badpak was prachtig gemaakt

Het badpak was prachtig gemaakt, zat goed. De nek sluiting via een gesp was voor mij wat moeilijk uit te voeren in het begin. Ik hoop dat dit door ervaring gemakkelijker wordt!

Keurig verzorgd en verstuurd dank u wel

Keurig verzorgd en verstuurd dank u wel

Direct herstel van fout in bestelling

Hoewel er wat mis ging met de bestelling, werd dit heel snel hersteld en excuses gemaakt. Plus, kwalitatief ondergoed: fijne, mooie stoffen.

Alles is geleverd zoals belooft en het ondergoed is zoals men zegt.

Goed product

Goed product, en top geleverd

Morseltoven 12

7621HB Borne

0800 836 22 83

Over Ten Cate

Ten Cate is in 1952 opgericht door Loets ten Cate en is sinds 2024 gevestigd in een modern kantoorpand en distributiecentrum in het Twentse Borne. Geschiedenis Onze geschiedenis is niet alleen al ons dagelijks goed, maar ook wie wij zijn. Bij ten Cate slaan we de handen ineen om samen aan dit mooie merk en deze fijne (werk)plek verder te bouwen. Duurzaam We werken met ons hart. Dat betekent dat we steeds duurzamer produceren. We houden rekening met de natuur maar ook met de mensen die aan de basis staan van ons productieproces. Van producent en leverancier tot collega en consument; we zijn zuinig op elkaar. Onze band is fair en warm, net als bij familie. We geven om elkaar. Natuurlijk, we hebben een scherp oog voor mode en trends maar comfort en functionaliteit vinden we nét iets belangrijker. Familie We waren er voor je oma en voor je moeder. We zijn er voor jou en voor je dochter. En we willen er zijn voor je kleinkinderen, voor hun kinderen en voor iedereen daarna.