Morgen in huis blijkt niet het geval te zijn

Bestelling donderdagochtend gedaan, zou zogezegd een dag later geleverd worden. Helaas nog niet eens verstuurd. Zal wel met Goede Vrijdag te maken hebben, hoewel ik dat dan liever terugzie in de communicatie. En donderdag was geen feestdag, dus het pakket had op z�n minst al aangemeld of verzonden kunnen zijn.

Top kwaliteit

Netjes afgeleverd. Mooi en fijn ondergoed. Ben er blij mee. Alleen jammer dat ze de hemojes niet allemaal in xxl hebben. Ik houd van setjes

Gewoon goede kwaliteit voor een goede�

Gewoon goede kwaliteit voor een goede prijs.

Er staat op de site voor 15:00 uur�

Er staat op de site voor 15:00 uur besteld volgende dag in huis. Na 3 dagen nog niets ontvangen.

vooral mooie en kwalitatieve producten

fijn verpakt, snel verstuurd en vooral mooie producten.

Er wordt gevraagd of ik tevreden ben�

Er wordt gevraagd of ik tevreden ben maar ik heb nog niets ontvangen, er staat op de site voor 3 uur besteld de volgende dag geleverd maar ik heb na 3 dagen nog niets ontvangen. Dus ze maken niet waar wat ze beloven zonder tegenbericht.

Maar deel van bestelling ontvangen

Maar deel van bestelling ontvangen, zonder toelichting. Moest zelf contact hiervoor opnemen, ben benieuwd wanneer duidelijkheid komt.

Snelle levering kwaliteit betrouwbaar

Snelle levering kwaliteit betrouwbaar

helaas heb ik nog steeds geen complete�

helaas heb ik nog steeds geen complete bestelling ontvangen. Ook berichtgeving over de aanleiding van het verzenden van een incomplete bestelling is nog niet ontvangen. Ik wacht... maar wel erg vervelend.

Snel en de beloofde producten van goede�

Snel en de beloofde producten van goede kwaliteit.

Snelle levering, goede kwaliteit van producten

Snelle levering en artikel scherp�

Snelle levering en artikel scherp geprijsd..

Snelle service verzending

Snelle service verzending Mooie aanbieding

Na 5 dagen nog niets ontvangen

Na 5 dagen nog niets ontvangen

Ik heb dagen geleden al besteld en nog�

Ik heb dagen geleden al besteld en nog steeds niets vernomen

Snel en goed en ziet er netjes uit !!

Snel en goed en ziet er netjes uit !!

Mooie kwaliteit

Mooie kwaliteit

Nog steeds niks ontvangen�

Ondergoed besteld op 11.3 en nog steeds niet ontvangen. Ook vandaag 14.3 wordt het niet bezorgd. Gebeld en ze konden de hele bestelling niet vinden maar ik heb wel 160 euro betaald.

Topervaring met dit bedrijf

2 prima Tweka badpakken gekocht voor de helft van de normale prijs. Binnen 24 uur in huis. Keurig verpakt en inclusief retourformulier en adresstikker met antwoordnummer. Maar ze passen dus ik ben zeer tevreden over Ten Cate.

Bikini prima

Bikini prima , retour beleid moest ik zelf achteraan om het bedrag terug gestort te krijgen , best een bedrag �400 . Jammer !!!!

Prima badpak

Prima badpak. Goede service!

Ben zeer tevreden

Ben zeer tevreden

Top!!

Top!! Van website tot thuis bezorgen tot dragen allemaal super!�

Zeer snelle levering

Zeer snelle levering. Prachtig badpak ??????

Toppie

Netjes geleverd Goeie kwaliteit

Morseltoven 12

7621HB Borne

0800 836 22 83

Over Ten Cate

Ten Cate is in 1952 opgericht door Loets ten Cate en is sinds 2024 gevestigd in een modern kantoorpand en distributiecentrum in het Twentse Borne. Geschiedenis Onze geschiedenis is niet alleen al ons dagelijks goed, maar ook wie wij zijn. Bij ten Cate slaan we de handen ineen om samen aan dit mooie merk en deze fijne (werk)plek verder te bouwen. Duurzaam We werken met ons hart. Dat betekent dat we steeds duurzamer produceren. We houden rekening met de natuur maar ook met de mensen die aan de basis staan van ons productieproces. Van producent en leverancier tot collega en consument; we zijn zuinig op elkaar. Onze band is fair en warm, net als bij familie. We geven om elkaar. Natuurlijk, we hebben een scherp oog voor mode en trends maar comfort en functionaliteit vinden we nét iets belangrijker. Familie We waren er voor je oma en voor je moeder. We zijn er voor jou en voor je dochter. En we willen er zijn voor je kleinkinderen, voor hun kinderen en voor iedereen daarna.