Prima artikel

Prima artikel! geen probleem, snel in huis

Snel en duidelijk

Snel en duidelijk

Eindelijk weer fatsoenlijk ondergoed�

Eindelijk weer fatsoenlijk ondergoed voor dikke mensen.

Zeer goede kwaliteit en perfecte fit

Zeer goede kwaliteit en perfecte fit

Ik heb de helft retour gedaan (nog�

Ik heb de helft retour gedaan (nog steeds geen geld retour gehad) maar het materiaal vind ik dun en goedkoop lijken.

Bezorging was vlot en netjes verpakt

Bezorging was vlot en netjes verpakt. Zeer tevreden ook over het product

Goede kwaliteit

Goede kwaliteit, ik koop vaak ondergoed voor mijn kleinkinderen, altijd een succes!

Wederom een vlotte levering.

Wederom een vlotte levering.! Netjes ingepakt en mooie kwaliteit.

Heerlijk ondergoed dat lang mooi blijft

Heerlijk ondergoed dat lang mooi blijft en nu ook nog lekker in de aanbieding! Vlotte en keurige bezorging. Aanrader!

Super mooie producten en snel geleverd

Super mooie producten en snel geleverd

Good quality of products and fast�

Good quality of products and fast delivery

Snel en goed verpakt

Bestelling werd snel en goed verpakt geleverd. Prima service. Word via de klantenservice goed geholpen

Netjes verpakt

Netjes verpakt, juiste artikelen in de doos, goed op de hoogte gehouden over levering en nette levering.

Website duidelijk en het bestelde was�

Website duidelijk en het bestelde was snel bij mij thuis

Snelle service geweldig kan het�

Snelle service geweldig kan het iedereen aanraden

Snelle correcte levering

Snelle correcte levering. Netjes verpakt.

Prijs kwaliteit was super

Prijs kwaliteit was super. Blij met de aankoop.

Mooi ondergoed

Mooi ondergoed, goede kwaliteit en snelle levering

Mooi afgewerkt

Mooi afgewerkt. Goede ondersteuning en mooie print. Hopelijk komen er meer Nederlandse en Europese kwaliteitsproducten op de markt die niet na 2 keer wassen in de vuilnisbak terecht komen.

Levering was vlgs afgesproken tijd

Levering was vlgs afgesproken tijd. Retour vanwege verkeerd gekozen maat zonder gedoe kunnen retourneren en bedrag binnen redelijke tijd teruggestort gekregen. Tip zou kunnen zijn om bij verkeerd gekozen maat de bestelling te kunnen omruilen voor andere maat, zonder opnieuw te moeten bestellen ( en het retour geld te ontvangen om vervolgens het geld voor de nieuwe bestelling weer terug over te maken)

Prima ervaring

Snelle verzending. Nette artikelen.

goede service

snelle service, goede service, kwaliteit van de producten is heel goed. Ik kocht in de aanbieding. Dat was fijn.

Op tijd geleverd

Op tijd geleverd, keurig verpakt,de juiste maat. Mooi ondergoed, zit mooi.

Alles zoals beloofd Blij mee

Alles zoals beloofd Blij mee

Veel zwem plezier

Duidelijke web side en prima product en prijs.

Morseltoven 12

7621HB Borne

0800 836 22 83

Over Ten Cate

Ten Cate is in 1952 opgericht door Loets ten Cate en is sinds 2024 gevestigd in een modern kantoorpand en distributiecentrum in het Twentse Borne. Geschiedenis Onze geschiedenis is niet alleen al ons dagelijks goed, maar ook wie wij zijn. Bij ten Cate slaan we de handen ineen om samen aan dit mooie merk en deze fijne (werk)plek verder te bouwen. Duurzaam We werken met ons hart. Dat betekent dat we steeds duurzamer produceren. We houden rekening met de natuur maar ook met de mensen die aan de basis staan van ons productieproces. Van producent en leverancier tot collega en consument; we zijn zuinig op elkaar. Onze band is fair en warm, net als bij familie. We geven om elkaar. Natuurlijk, we hebben een scherp oog voor mode en trends maar comfort en functionaliteit vinden we nét iets belangrijker. Familie We waren er voor je oma en voor je moeder. We zijn er voor jou en voor je dochter. En we willen er zijn voor je kleinkinderen, voor hun kinderen en voor iedereen daarna.