Prima geleverd maar waarom in een doos�

Prima geleverd maar waarom in een doos als het in een zakje past en dan door de brievenbus ?????

Wat ik besteld had past perfect en zit�

Wat ik besteld had past perfect en zit heerlijk. Ik werd goed op de hoogte gehouden met de voortgang van de levering, ondanks dat het vlak voor pakjesavond was. Bedankt Ten Cat.

Goed en aantrekkelijk geprijsd!

Een hele goede kwaliteit en in de sale tegen een aantrekkelijke prijs. Snelle levering in een goede verzorgde verpakking.

Snelle levering en snelle terugbetaling�

Snelle levering en snelle terugbetaling van de retouren.

Fantastisch bedrijf ??

Toen mijn bestelling in de post was kwijtgeraakt hebben ze zonder aarzeling de bestelling nog een keer verzonden en die is gelukkig wel bezorgd. Echt klasse ??

Broekjes zitten fantastisch

Broekjes zitten fantastisch, blijven mooi in vorm en gaan heel lang mee.

Vlotte en accurate afwikkeling van�

Vlotte en accurate afwikkeling van bestelling

Op het invullen van het formulier voor�

Op het invullen van het formulier voor mijn gegevens vind ik jullie prima producten leveren

Mooie kwaliteit

Mooie kwaliteit en snelle levering.

Goede kwaliteit

Goede kwaliteit, perfecte pasvorm. Badkleding blijft mooi.

bestelling na 2 wkn nog niet ontvangen

Na 2 weken mijn bestelling nog niet ontvangen en geen antwoord op de mail waarvan ze beloven het binnen 1 werkdag te beantwoorden. 2 verschillende mailadressen en telefoonnummers, telefonisch onbereikbaar. dus er valt wel wat te verbeteren.

Keurig afgehandeld.

Keurig afgehandeld.

Op het bedrijf valt niets aan te�

Op het bedrijf valt niets aan te merken. Correct en snel.

Keurige verpakking en goed verzorgd

Keurige verpakking en goed verzorgd. Ook fijn dat een retour naar een Antwoordnummer gaat. Goede en betroubare firma.

Keurig afgeleverd.

Keurig afgeleverd.

Bestellen is makkelijk

Bestellen is makkelijk Levering transparant en snel Kwaliteit van ten Cate is betrouwbaar

Zeer snelle bezorging.

Zeer snelle bezorging.

Prima service en op de beloofde tijd�

Prima service en op de beloofde tijd geleverd. En prima draagcomfort en kwaliteit

Snelle levering, prima kwaliteit

Mooie bikini

Mooie kleding

Goede aanbiedingen met uitstekende�

Goede aanbiedingen met uitstekende kwaliteit.

Keurig verpakt en op tijd geleverd.

Keurig verpakt en op tijd geleverd. Mooie producten

Snelle levering en mooie kwaliteit�

Snelle levering en mooie kwaliteit slips.

Natuurlijk als eerste de mooie keuze

Natuurlijk als eerste de mooie keuze. Maar zeker ook snelle levering en goed verpakt. En de manier van retourneren is duidelijk en eenvoudig.

Altijd correct

Altijd correct, snelle en goede service

Morseltoven 12

7621HB Borne

0800 836 22 83

Over Ten Cate

Ten Cate is in 1952 opgericht door Loets ten Cate en is sinds 2024 gevestigd in een modern kantoorpand en distributiecentrum in het Twentse Borne. Geschiedenis Onze geschiedenis is niet alleen al ons dagelijks goed, maar ook wie wij zijn. Bij ten Cate slaan we de handen ineen om samen aan dit mooie merk en deze fijne (werk)plek verder te bouwen. Duurzaam We werken met ons hart. Dat betekent dat we steeds duurzamer produceren. We houden rekening met de natuur maar ook met de mensen die aan de basis staan van ons productieproces. Van producent en leverancier tot collega en consument; we zijn zuinig op elkaar. Onze band is fair en warm, net als bij familie. We geven om elkaar. Natuurlijk, we hebben een scherp oog voor mode en trends maar comfort en functionaliteit vinden we nét iets belangrijker. Familie We waren er voor je oma en voor je moeder. We zijn er voor jou en voor je dochter. En we willen er zijn voor je kleinkinderen, voor hun kinderen en voor iedereen daarna.