Mooi en perfecte pasvorm.

Goede kwaliteit, snelle levering en perfecte pasvorm.

snelle verzending en ook vlot geld�

snelle verzending en ook vlot geld retour

Snelle levering Makkelijk retourneringen Snelle terugbetaling. Super!!

Goede kwaliteit ondergoed

Goede kwaliteit ondergoed, snelle levering.

Mooie kwaliteit en Pasvorm

Mooie kwaliteit en Pasvorm

Badpak

Snel geleverd super leuk badpak met meerdere mogelijkheden om te dragen

Tevreden

Snelle levering, mooi product

Fijne onderbroeken

Erg fijne onderbroeken. Wel aardig aan de prijs. Verzenddoos was groot genoeg voor minimaal 5 x mijn bestelling, beetje overdreven.

Niets aan te merken

Niets aan te merken, snelle levering en juiste maat etc, mooi produkt

Snelle levering en goede kwaliteit.

Snelle levering en goede kwaliteit.

Duidelijke site

Duidelijke site, duidelijke aanwijzingen en een goede snelle levering

Snelle verzorgde levering

Snelle verzorgde levering

Alles prima geleverd.

Alles prima geleverd.

Ben blij met de hemdjes van Ten Cate

Ben blij met de hemdjes van Ten Cate. Kan alleen niet uitstaan dat men geen grotere maten produceert. Ik draag 2x XL ( 48/50) en dat gaat net, maar iets groter zou beter zijn.

Teveel gerekend waar ik later achter kwam

De slips die ik besteld waren 33 eur op de site. Toen ze binnen kwamen zag ik er 22 eur op staan, op de verpakking. En daar had nog de korting van 25% af gemoeten. Er is mij 33 eur teveel in rekening gebracht. Dus boel omgeruild voor zelfde producten en nu heb ik hetzelfde voor 33 eur minder.

Zeer slecht retourbeleid en communicatie! Blijf hier weg !

Ik heb op 24/10 een bestelling gedaan bij tencate. Op 27/11 geleverd. Ik heb dezelfde dag een retour gedaan van een slaapkleed omdat dit niet paste ( te groot) . Per mail gevraagd om bevestiging. Op 31/10 antwoord gekregen dat ze nog niets ontvangen hebben ?? Nochtans foto bijgevoegd van afgifte aan postkantoor in mijn mail van 4/11. We zijn nu 9/11 nog steeds geen bericht dat mijn retour is toegekomen ! Bij riverty kan ik ook niet aanduiden dat ik een retour heb gedaan ! Ik bestel heel wat online maar zo een slechte webwinkel heb ik nog niet tegengekomen. Dit was de eerste keer dat ik hier besteld heb maar ook de laatste keer !

Mooie kwaliteit spullen

Mooie kwaliteit spullen

Het is prachtig goed

Het is prachtig goed

De maat komt niet overeen met de tabel

De maat komt niet overeen met de tabel. Weinig reactie op de retour zending. Terugbetaling duurt lang en zonder communicatie, dat maakt onzeker of het goed komt.

Prima service, snelle verzending en heel goed, fijn ondergoed.

Snelle levering en een mooi product.

Snelle levering en een mooi product.

Top lingerie

Snelle en correcte levering

het bestelde werd tijdig bezorgd en was�

het bestelde werd tijdig bezorgd en was keurig verpakt. En: het past prima.

Zeer goede producten

Zeer goede producten, mooi materiaal en aangenaam om te dragen. Snelle en correcte levering. Wel in een giga doos voor 3 slipjes die makkelijk in een envelop zouden passen.

Makkelijk bestellen

Makkelijk bestellen, vlot geleverd

Morseltoven 12

7621HB Borne

0800 836 22 83

Over Ten Cate

Ten Cate is in 1952 opgericht door Loets ten Cate en is sinds 2024 gevestigd in een modern kantoorpand en distributiecentrum in het Twentse Borne. Geschiedenis Onze geschiedenis is niet alleen al ons dagelijks goed, maar ook wie wij zijn. Bij ten Cate slaan we de handen ineen om samen aan dit mooie merk en deze fijne (werk)plek verder te bouwen. Duurzaam We werken met ons hart. Dat betekent dat we steeds duurzamer produceren. We houden rekening met de natuur maar ook met de mensen die aan de basis staan van ons productieproces. Van producent en leverancier tot collega en consument; we zijn zuinig op elkaar. Onze band is fair en warm, net als bij familie. We geven om elkaar. Natuurlijk, we hebben een scherp oog voor mode en trends maar comfort en functionaliteit vinden we nét iets belangrijker. Familie We waren er voor je oma en voor je moeder. We zijn er voor jou en voor je dochter. En we willen er zijn voor je kleinkinderen, voor hun kinderen en voor iedereen daarna.