2 broekjes besteld

2 broekjes besteld, fijne stof om te dragen en vooral snelle levering

Ik kan alleen spreken over bestellen en�

Ik kan alleen spreken over bestellen en ontvangen. Dat is prima volgens voorgestelde tijd gedaan. Over het gebruik van de bestelde artikelen is dat nog te kort om daar een oordeel over te geven.

snelle levering.

snelle levering. Prima verzonden.

stapelkorting

Het was een mooie actie, die stapelkorting en nog de 10% van nieuwe klant. Alle producten erg naar tevredenheid, vooral het hemd zit heerlijk!

Snelle service en goede kweit.

Snelle service en goede kwaliteit.

Goede kwaliteit en snel

Goede kwaliteit. Snelle afhandeling van mijn bestelling.

Producten gemakkelijk te bestellen

Producten gemakkelijk te bestellen, en ze worden snel en korrekt geleverd. Van de kwaliteit van de producten was ik al overtuigd.

Goede kwaliteit

Mooie kwaliteit en snel geleverd

Alles goed volgens afspraak verlopen

Alles goed volgens afspraak verlopen

Conform de afspraken geleverd

Conform de afspraken geleverd

Eerste levering was aangekondigd maar�

Eerste levering was aangekondigd maar niet geleverd doordat er geen huisnummer vermeld was, 2de levering ok

De bestelling werd vlot geleverd

De bestelling werd vlot geleverd; was keurig verpakt!

Precies en snel..naar volle�

Precies en snel..naar volle tevredenheid..

Is snel en net verpakt bezorgt.

Is snel en net verpakt bezorgt.

Snelheid en accuratesse.

Snelheid en accuratesse van de geplaatste bestelling.

Snelle en correcte levering.

Snelle en correcte levering. Zeer tevreden met het produkt

Fijne webshop

Snelle levering. Bestelproces verloopt snel en overzichtelijk. Goede kwaliteitsproducten. Kom zeker terug.

Bestelling

S avonds de bestelling geplaatst en de volgende dag al binnen.

Prima service. Goede informatie.

Super tevreden

Snelle levering, tevreden over product

Ten cate ondergoed ziet er goed uit

Ten cate ondergoed ziet er goed uit We hebben het al jaren De prijs is ook goed met de korting

Snel geleverd. Wel jammer dat er 1onderbroek apart werd geleverd de volgende dag in een doosje.

Pasvorm perfect

Pasvorm perfect, makkelijk bestellen en snel geleverd.

Morseltoven 12

7621HB Borne

0800 836 22 83

Over Ten Cate

Ten Cate is in 1952 opgericht door Loets ten Cate en is sinds 2024 gevestigd in een modern kantoorpand en distributiecentrum in het Twentse Borne. Geschiedenis Onze geschiedenis is niet alleen al ons dagelijks goed, maar ook wie wij zijn. Bij ten Cate slaan we de handen ineen om samen aan dit mooie merk en deze fijne (werk)plek verder te bouwen. Duurzaam We werken met ons hart. Dat betekent dat we steeds duurzamer produceren. We houden rekening met de natuur maar ook met de mensen die aan de basis staan van ons productieproces. Van producent en leverancier tot collega en consument; we zijn zuinig op elkaar. Onze band is fair en warm, net als bij familie. We geven om elkaar. Natuurlijk, we hebben een scherp oog voor mode en trends maar comfort en functionaliteit vinden we nét iets belangrijker. Familie We waren er voor je oma en voor je moeder. We zijn er voor jou en voor je dochter. En we willen er zijn voor je kleinkinderen, voor hun kinderen en voor iedereen daarna.