Prima kwaliteit

Goede kwaliteit. Levering was perfect en de korting was super.

Snelle levering van een prachtig�

Snelle levering van een prachtig badpak. Goede maatvoering. Mooie stof van goede kwaliteit.

Dat je procent kreeg,goeien heel content�

Dat je procent kreeg,en heel content van de kwaliteit??

Gerda

Zeer tevreden, snelle levering en badpak zit perfect en van goede kwaliteit

Jammer van de verzendkosten.

Jammer van de verzendkosten.

Mooie badpakken en snelle levering

Mooie badpakken en snelle levering

Snelle levering, goede info

Gewoon goed

Gewoon goed, snel, verzorgd en prima ondergoed, kleindochter wil niets anders.

Snelle afhandeling en levering!

Snelle afhandeling en levering!

Zeer tevreden.

Ik ben tevreden over de geleverde artikelen en de vlotte afhandeling van mijn bestelling.

Snelle verzending

Snelle verzending, goed zittend badpak. Past perfect.

Prima ervaring

Fijne website, erg snelle levering. Alles was prima geregeld.

Fijne site

Fijne site, duidelijk productomschrijving

Ik heb niet zoveel te melden omdat ik�

Ik heb niet zoveel te melden omdat ik mijn bestelling terug heb moeten sturen omdat ik het verkeerde model slip had besteld. Terugbetaling was zeer snel ??. Toen ik het juiste model wilde bestellen, bleek de donkerblauwe niet in mijn maat niet op voorraad. Daarom heb ik ze in de winkel gekocht.

Goed ondergoed

Top kwaliteit. Zou de artikelen graag op modellen zien, dan weet je nog beter wat je koopt

Heb broekjes besteld de verkeerde�

Heb broekjes besteld de verkeerde gekregen geretourneerd met als opmerking gaarne de juiste broekjes helaas niets ontvangen wel een bedrag maar dat was nog minder als wat ik betaald heb, gaarne uw reactie c.q, de juiste broekjes

Topproduct

Goede kwaliteit en betaalbare prijs.

Snelle correcte levering !

Snelle correcte levering !

Super snelle service

Super snelle service, mooi verpakt en prachtige kwaliteit

van de 4 onderbroekjes is geen een�

van de 4 onderbroekjes is geen een perfect, ze zijn zeer slecht afgewerkt. 2 ervan hebben door het loslaten van de hechting al een gat en zijn onbruikbaar. ik heb foto's genomen die ik ter bewijs kan opsturen.

Top, super bikinibroekjes

Morseltoven 12

7621HB Borne

0800 836 22 83

Over Ten Cate

Ten Cate is in 1952 opgericht door Loets ten Cate en is sinds 2024 gevestigd in een modern kantoorpand en distributiecentrum in het Twentse Borne. Geschiedenis Onze geschiedenis is niet alleen al ons dagelijks goed, maar ook wie wij zijn. Bij ten Cate slaan we de handen ineen om samen aan dit mooie merk en deze fijne (werk)plek verder te bouwen. Duurzaam We werken met ons hart. Dat betekent dat we steeds duurzamer produceren. We houden rekening met de natuur maar ook met de mensen die aan de basis staan van ons productieproces. Van producent en leverancier tot collega en consument; we zijn zuinig op elkaar. Onze band is fair en warm, net als bij familie. We geven om elkaar. Natuurlijk, we hebben een scherp oog voor mode en trends maar comfort en functionaliteit vinden we nét iets belangrijker. Familie We waren er voor je oma en voor je moeder. We zijn er voor jou en voor je dochter. En we willen er zijn voor je kleinkinderen, voor hun kinderen en voor iedereen daarna.